vargakovacstimea, 2009, szeptember 24 - 12:15
Kategória:
2007-es menyasszonyok cseveje.
A korábbi fórum ide vonatkozó topikja:
(a hozzászólások fordított időrendi sorrendben jelennek meg)
- A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges

.jpg?1305017796)

huh...
Nahát, még Te is benézel néha! Akkor utólag is Boldog Születésnapot kívánok! (így jó két héttel megkésve)
Remélem, azért nem volt semmi komoly baj! Gyógyulj meg minél elöbb! 2 gyerek mellett nem egyszerű pihenni.
:-)
Sziasztok!
Hát jó régen jártam erre! Sajnos 2 hete volt egy műtétem, de talán már kifelé jövök a rosszból és a gyógyulás útjára léptem. De persze itthon sokkal könnyebb a 2 angyalkám mellett! Úgyhogy nekem kicsit rosszabbra sikeredett a szülinapom, mint Móninak, de a 2 picúr elfeledteti ilyenkor a szenvedést!
Sok pussz mindenkinek!
Macs
:)
Láttam a képeiteket! Nagyon szép helyen voltatok!
A két Petrának nagyon boldog névnapot kívánok!
Kedves Lányok!! Köszönöm
Kedves Lányok!!
Köszönöm szépen köszöntést!
Remélem jól vagytok!! Niki, szoktam ám nézegetni a képeid wiwen, nagyon édes pöttöm Pannátok..:-) Remélem folyamatosan töltötök még képeket...
Ugyanezt írhatnám Katának és Tündérnek is...nézegetem folyamatosan a képeket...nagyon aranyosak a lurkók, nőnek mint a gomba:)
Móni jól írta, elutaztunk 3 napra őszölni...:) Kaptunk a fönökömtől egy kis üdülécsi csekket, kihasználtuk az alkalmat..Sümegen voltunk a Hotel Kapitányban....hát rosszat nem tudok írni az biztos...szuper volt.
Ha erre jártok meséljetek!!!Sokpuszi:Suz
Suzy most éppen őszöl valahol
Suzy most éppen őszöl valahol pár napot. :-))
Suz
Nagyon boldog születésnapot kívánok!
Suzy
Suzy!
Boldog születésnapot!!!!!!!!!!!!Merre vagy?
Rampus, Mangu,
köszönöm szépen nektek is! :-)
Móni!
Sok-sok szeretettel gratulálok! Csodálatos hír, és gyönyörű születésnapi ajándék! :-)
Rengeteg ölelést küldök!
Szia Móni! TTD fórumon
Szia Móni!
TTD fórumon történt riasztás, hogy nagy hír várja az erre járókat. Hát jöttem. És mit látok? Gratulálok tiszta szívból, és kívánom, hogy jövő ilyenkor úgy ülj itt, ahogy most én, öledben az első kis örökmozgó, mindenre nyitott és kíváncsi babáddal. Fantasztikus dolgok, élmények, mosolyok... várnak, de addig is élvezd a kis pocaklakót. Puszi, Rampus
Köszönöm szépen! :-)
Hát, igen, megszenvedtünk érte, de az eredmény mindenért kárpótol. :-))
Egyelőre nem nagyon tudok aludni, még mindig dolgozom, előreláthatólag decemberig.
de jóóóóóó!!!!!!!!!!!
Móni! Nagyon gratulálok Nektek! Sokat gondoltam Rátok, vártam már ezt a hírt nagyon! Szorítok Neked, hogy könnyű babavárásod és szülésed legyen!
Addig meg aludd ki magad előre is, mert utána aztán...... jajajjjjj..........

Kedves Lia!
Neked is nagyon szépen köszönöm! :-))
Gyere mert várunk nagyon.-))
Gyere mert várunk nagyon.-))
Drága Móni!
Annyira örülök, ez tényleg gyönyörű születésnap! :)
Nagyon sok boldogságot kívánok a születésnpoad alkalmából, és egészséget persze, és jó babavárást kívánok Nektek! :)
Köszi Szixi, neked is! Majd
Köszi Szixi, neked is! Majd megyek ám a TTD felé is, de eddig emiatt hallgattam.
Így legalább biztos nem
Így legalább biztos nem mondja senki sem, hogy bunda volt a sorsolás.
Süti bármikor, bármilyen mennysiégben jöhet. :-)))
Köszönöm szépen! Néha még én
Köszönöm szépen! Néha még én magam sem hiszem el! :-))
Titokban drukkoltam, hogy
Titokban drukkoltam, hogy Móni nyerje a tálca sütit, hiszen ma születésnapja van, de lehet akármilyen levendulás süti, asszem, labdába sem rúghattam volna! :-)
Azért, ha megkívántad a levendulás citromos linzert, csak szólj, küldök Neked is! :D
Móóóóóóóóóóóóóóni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Most olvastam a hírt!!!! Nagyon-nagyon sok szeretettel gratulálok!!!! Tiszta libabőrös lettem, úgy örülök!!!! :D :D :D
Ez fantasztikus hír!!!!
Tiszta szívemből
Tiszta szívemből gratulálok!Sok egészséget nektek!!!!:-))
Köszönöm szépen
a kedves köszöntéseket!
Ez a legboldogabb születésnapom, egy nagy ajándékot kaptunk az élettől: jövő áprilisra várjuk első babánkat! :-))
Sokpuszi Mindenkinek!
HMóni! Isten éltessen sokáig
HMóni!
Isten éltessen sokáig születésnapod alkalmából!!! :)
Nikinek
Utólag is boldog névnapot kívánok,és gratulálok kislányod születéséhez.Hogyan telnek napjaitok?
Móninak!
Köszönöm!
Köszönöm szépen Móni!
Van egy hírem is, ha valaki még jár erre. :) Július 29-én, 9.10-kor megszületett Panna lányom. :)
Kedves Niki! Nagyon sok
Kedves Niki!
Nagyon sok boldog születésnapot kívánok!
Móni
Nik, Szixi, sziasztok! Köszi!
Nik, Szixi, sziasztok! Köszi! És nagyon örülök Nektek!!!! :)
Ikeában egész sűrűn megfordulunk, úgyhogy igen, lehetett ott a páromat látni! De akkor én is ott voltam ám valahol!!!!! -bár leginkább 2 terem különbséggel ténfergünk össze-vissza. Akkor majdnem találkoztunk? :)
Tényleg kár, hogy a többiek nem jelentkeznek mostanság. Bár Bécóval pár hónapja összefutottam ám, nagyon jól van! :)
Jelentkezzetek ám néha! :)
Sziasztok!
Kivi
Sziasztok!
Kivi: Én láttam, mibe fogtál! :D:D Gratulálok, hogy bele mertél vágni! Egyszer még régebben (talán karácsony előtt) láttam a férjedet az IKEÁban, legalábbis szerintem Ő volt, még rémlett az arca az esküvői fotóitokról. :D
Szixi: Mikor kezdődik nálatok a nyári szünet? Nekem is lassan kéne nézni valami tanfolyamot. Majd meglátom, Kistesó mennyire lesz jó baba. :) Hiányzik a tanulás. :)
Piri: Bencus is mondott verset? :) Milyen volt az első ovis gyereknap? Én tuti végigbőgöm majd. :D:D
Mi egész jól vagyunk. Vigyáznom kéne, mert 1,5 hónapja jól elkaptunk valamit, és a sok köhögéstől Kistesó feje nagyon lentre került (a lázat is úgy úsztam meg, hogy hűtőfürdőben ültem órákat). Még legalább 1 hónapig bent kéne tartanom, de nem bírok egész nap feküdni. Egyrészt Peti mellett nem is lehet, másrészt meg is hülyülnék. Ezer a dolog a házban. Mindig adódik valami probléma. Most a nagy eső miatt elég nagy baj is történt, de inkább nem részletezem, mert elég elkeserítő... A lényeg, hogy mi jól vagyunk, és semmi bajunk. :)
Peti nagyon ügyes, már tud ugrálni. Lelkesen mutatja is, ha kérjük. :) De beszélni nem hajlandó továbbra sem, csak mutogat. Most kezdődött nála a hisztikorszak, eddig nem vészes. :D:D Tudom, valószínűleg lesz rosszabb is.
Szia Kivi!Jó hogy itt vagy és
Szia Kivi!Jó hogy itt vagy és hogy jól vagy:)Nem semmi,hogy te is ennyire kedvet kaptál ehez az eskiszervezősdihez!Amúgy én sem tudok betelni a dologgal de csak mint magánember,nem tervezem a továbblépést!A mai napig el tudok gyönyörködni a ruhákban ,kiegészitőkben,és minden velejárójában!
Kár,hogy a többiek így eltüntek senki nem jelentkezik:(:(
Suzy,Macs,Tündér,Mozart,HMóni,J.Piri,Bécó,Nikolci és remélem,hogy senkit nem hagytam ki:-)jelentkezzetek!!!!!!!!!!
Szia Timi! 2007-ben aktívan
Szia Timi!
2007-ben aktívan fórumozgattam, sok-sok nagyon jó tanácsot kaptam a lányoktól, amik rengeteget segítettek abban, hogy egy nagyon tuti esküvőnk lett a végén. Persze voltak bakik is, de ez a fórumozás ezekre is felkészített, első sorban arra, hogy ilyen lehetséges! Szóval jó az, ha nem ér senkit meglepetés!
Aztán megmaradt ez az esküvős rajongás. Erősödött, és átalakult egy olyan érzéssé, amit viszont Te ismerhetsz már nagyon jól, hiszen szerintem Te is valahogy így kezdhetted- el kezdtem rámozdulni mások esküvőjére, meg az azt szervezni akarásra. És hát mostanra én is esküvőszervező lettem! Valamint esküvői ruhakölcsönzőt nyitottam. :)
És hát örömmel olvasom, hogy egykori menyasszony társaim milyen szépen alapítgatják a családokat, sok-sok picurka születik. Mindenkinek gratulálok, ez úton is!
Kivi
Szia Kivi! Mi sztem nem
Szia Kivi!
Mi sztem nem ismertük egymást a fórumon, de mesélj magadról, hogy képbe kerüljenek az új jövevények is! :-)
Üdv.
Timi
Most ismét lesz időm
Most ismét lesz időm beszélgetni itt. Nem szűnt ám meg az esküvő utáni rajongásom, SŐT!!!!! :):):)
Sziasztok! Én is visszatérek
Sziasztok!
Én is visszatérek időről-időre. :) Remélem, van,aki még emlékszik rám?
Sziasztok!
Kicsit rég járta erre mert sok a dolog.Mi jól vagyunk jó hogy itt a jóidő és könnyebben mozdul ki az ember,jöhetnek a kinti programok.Minden kedden iskolába vagyok és beindult a szerdánkénti intézménylátogatás is.Mellette a háztartás a főzés a család a munka elég fárasztó de jól birom:)Szeretem a pörgést.
Ti lányok hogy vagytok meséljen egy kicsit mindenki magáról,gondolok ám rátok és hiányoznak a beszélgetéseink!
Puszi
Köszönöm szépen a
Köszönöm szépen a jókívánságokat! :-))
Jól vagyunk, minden rendben, csak nagyon sok a munka.
Nálatok mizu?
Kedves Móni! Ezer bocsánat
Kedves Móni!
Ezer bocsánat a késésért! /tegnap zanyáknapja volt az oviba, kicsit behavazódtam/
Boldog névnapot kívánok!!!!!!
Móni!
Kicsit megkésve nagyon boldog névnapot kívánok!Hogy vagytok?
Puszi!
Kedves Móni! Nagyon boldog
Kedves Móni!
Nagyon boldog névnapot kívánok! :)
Köszönöm szépen! :-))
Köszönöm szépen! :-))
Boldog Névnapot!
Kedves Móni!!
Boldog Névnapot kívánunk Neked!!
Puszi:Suz és Miki
Köszönöm a névnapi
Köszönöm a névnapi köszöntést! Eltelt szépen csendesen, jó volt a hétvége. Puszi!
Boldog Névnapok!
Andik!
Nagyon boldog névnapot!
Névnap
Holnapra névnapotok alkalmából minden jót kívánok!:-)
Sziasztok lányok!
Én is szeretnék mindegyőtöknek kellemes húsvéti ünnepet kívánni a kis családommal egyetemben!
Niki
Kellemes Ünnepeket!
Kedves Lányok!!
Nagyon szépen köszönöm Nektek a képeslapokat!!!Az írásosakat is, és a virtuálisakat is...
Én rettentően szégyenlem magam, de nem küldtem senkinek....nem szeretnék mentegetőzni...nagyon kemény időszak volt ez az első 3 hónap, no nem magánéletileg, csak munkailag...túl vagyok rajta, és ígérem ismét gyakrabban jövök..
Puszilok mindenkit, vigyázzatok magatokra!!
Nem utolsósorban Kellemes Húsvéti Ünnepet kívánunk Nektek, teljen ez pihenéssel, kirándulással vagy locsoló várással.
Puszi: Suz és Miki
(Nincs cím)
Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok!
Móni
Sziasztok! Gondoltam
Sziasztok!
Gondoltam benézek hátha erre jár még valaki rajtam kívűl.Hogy vagytok?Olvasom micsoda életvidám édes gyerekek vannak a 2007-es menyák családjában....
Mi jól vagyunk zajlik az élet ,viszem a sulit tegnap a 3 alkalom után dolgozatot/kis vizsgát írtun úgy hogy még a tanár is reggel tudta meg hogy meg kell íratnia 3 kérdés nehezen ment a 7-ből de sikerült kicsit lesnem a füzetemből....tudom nem szép de ha adódott hát mér ne?
Haza felé érdekes dolog történt:
... önkétes gyakorlaton vettem részt ,egy jó kövér bácsika le akart szállni a buszról de lassú volt 2 mankója is volt (leghátsó ajtó) a buszos odacsukta félig igy a bácsika beesett a busz és a járta padka közé.....ki állt pont az ajtóba én meg egy csaj mi ketten kezdük az öreget felnyalábolni de nem birtuk irtó nehéz volt igy a sofőr jött segitségünkre és a buszról egy srác no de a bácsika nem birt lépni igy mnetőt kelett hivni a buszosnak meg azt megvárni nos leszálltam és átgyalogoltam egy másik megállóba uj buszra várni.....
Puszi!
Képzeld, a dokibácsink olyan rendes, hogy mailben minden egyes kaját egyeztetünk, amit szeretnénk bevezetni Petinek, mert ugye ronthat az ekcémán. De mondta, hogy mindent írjunk fel, amit eszik, még azt is, ha egy szem szotyit felkap a földről. :) Persze ez nem azt jelenti, hogy nem eszik semmit (bár más gyerekekhez képest kevés dolgot eszik, de legalább nagyon egészséges. Zöldség-gyümölcs a menü húsokkal, gabonával, meg a HA tápi. Semmi bolti, semmi adalékanyag. Nem is volt beteg egész télen, pedig nem tartottuk itthon bezárva. Kétszer volt, hogy minimálisan taknyos volt pár napig, mi meg elkaptuk, és úgy kidőltünk, hogy dögrováson voltunk két hétig. El is gondolkodtam a dolgon egy csöppet....)
Szegény Bence! Ezek szerint követi a "papírformát". A barátnőmék is épp ezt "játszák". A kisfia 1-2 hetet jár oviba, aztán egy hétig beteg a család. :) Ő kapott ajánlott oltásokat? (pl. barihimlő, prevenar, meningo, ilyesmi) Vagy szerinted a nagyján jobb átesni? Peti most kapja a kullancsosat, de nem tudom, hogy mi a jobb az immunrendszerüknek. Oltatni, vagy nem oltatni.
Petra nem semmi kiscsaj lehet! Mesélted már régebben is, hogy elég akaratos, ezek szerint nem változik. :) Szerintem egy lánynak nagyon jól áll, később is hasznos lesz, ha nem hagyja magát. :)
Egyébként a Kistesó neme még nem tuti, de igyekeztünk befolyásolni egy kicsit, hogy kislány legyen. Aztán majd kiderül, hogy sikerült-e. Persze kisfiúnak is örülnénk, látom a barátnőmöm, milyen jól elvan a két fiú.
Az biztos, hogy már most nagyon eleven. Hamarabb mozdult meg, mint Peti, szinte azonnal reagál, ha odarakom a kezem, meg mindenbe belerúg, ami a hasamhoz ér. Többet is hánytam vele, sokkal hamarabb kezdtem, és majdnem minden nap... még a 20. héten is előfordult 1, pedig akkor már 3 hete mozgott.. viszont azt hiszem, nem ég annyira a gyomrom. De ez lehet, hogy csak azért van, mert nem a menzakaját eszem, itthon meg szívesebben készítek zöldséget-gyümölcsöt, a húst nem kívánom.