Skip to main content

2008-as menyasszonyok fóruma.

A korábbi fórum ide vonatkozó topikja:

2008-as esküvői csevegés

(a hozzászólások fordított időrendi sorrendben jelennek meg)

:)

Sziasztok lányok!

Jár még errefelé valaki??? :)))

Gyors helyzetjelentés rólunk :):

Marcinak kistesója lesz, úgyhogy mégtöbb a tennivalóm, mint régen :D! Szombaton töltöm a 17. hetet, tehát nem fogok unatkozni a jövőben sem :)! Kistesó október 29. körül érkezik. Még nem tudjuk a nemét, 18-20. hét között megyünk UH-ra.

Nyaralni augusztusban megyünk, Balatonfüredre, egy hétre, szerencsére többen leszünk (köztük anyósomék is), így nem kell Marci után rohangálnom nagy pocakkal :)! Merthogy kegyetlenül izgő-mozgó kis sajtkukac végtelen energiával. Egyre többet dumál, meg lehet zabálni a saját kis szókreációit. És persze ügyes, okos és gyönyörű :DDD!!!

És mi újság a gyönyörű kis hercegnőkkel (Zsófi, Réka)?

Lia! Nálatok hogy alakul az élet?

Timinél gondolom megy a meló ezerrel, benne van a szezonban rendesen :DDD!!

Puszi mindenkinek!

Ha erre jártok, írjatok!!!

Hahó!

Sziasztok Csajszik!

Jó régen jártam erre, bocsi.

Örülök, hogy mindenki jól van, növögetnek a babák, és talán jönnek hamarosan a kistesók és Lia babája?

Tervezgetni én is tervezek, aztán majd meglátjuk mi lesz belőle. Szeretnék egy hétre leutazni Debrecen mellé egy kis faluba. Van ott egy gyógyvízű strand  faházakkal, gyerekmedencével. Gondoltam sógornőmékkel, vagy anyuval, anyósomékkal kibérelnénk egy házikót és bejárnánk a környéket, strandolnánk... Gondolom már Zsó is jobban bírja addigra a gyűrődést.

Jan végén voltunk Hévízen hosszúhétvégézni, de nem volt az igazi. :(

És persze teraszt, kertet kéne rendezni, és a házon is van még mit csinálgatni.

Zsót kedden visszük szemészetre, jó esélye van, hogy szemüveges legyen, mert örökölhető a mi nyavalyánk. Csak azt nem tudom mi kitől szereztük. Mindjárt szülinapozunk el se hiszem. Nagyon elrohant ez az első év. Sajna mostanában minket se kerülnek el a nyavalyák. Nátha, kis torokgyuszi, de a brutális lázak és hasmenések még megkíméltek eddig. Remélem ez így is marad még jó ideig.

Zsó is elég apás, bár egy hete le se szakad rólam. Most érkezett el ez az elszakadás-ráébredős időszak. Már mondja Apát, Anyát is de ritkábban, hiszen itt vagyok. De ha bajba van, rögtön tudja kiabálni, "Nyanya, Anya". Szeretjük a barikákat, és Fülest a micimackóból, Pajtás kutyát és rángatja a kabátját a fogason, ha sétálni szeretne menni a kisasszonyka. Mászik, bútorok  mellett sétál, kedvenc hobbija a szekrény kipakolása :)

Hát így állunk, és nagy a szerelem :))

Puszi, R.

Nagyjából ennyi rólunk. Képeket majd küldök a napokban emailben.

Sziasztok!

Hát tervek azok nálunk is vannak :-)) De még én is húzm a dolgot...majd nyáron :-D

Amúgy velünk minden rendben, csak ritkán jutok mástanában ide...mindíg van valami, vagy játszani kell, vagy mesét nézni, vagy valami mást :-) Karácsonykor Réka rákapott apával a mesenézésre, azóta egész nap kéne menjen a tv :-) 3 hétig Oroszlánkirályt néztünk egyfolytába...egy nap 3-4 szer belefért...most a 101 kiskutya az új sláger de azért már nem kizárólag (Micimackó is jöhet meg a Kisvakond). Ha meg nem mesézünk, akkor építőkockázunk és babázunk. És mindehhez egész nap jár a szája a kisasszonynak :-D Nem tudok betelni vele, hogy milyen aranyos, mikor beszél. Szinte már mindent mond, abszolút megérteti magát. Mindenhol köszön és mindent megköszön (az én mellem meg dagad a büszkeségtől :-D ).

Apa még mindíg kamionozik, így csak hétvégén látjuk, és természetesen ilyenkor el sem tudnak szakadni egymástól Rékával.

Én is szeretném, ha nyáron el tudnánk menni valahová nyaralni...leginkább víz mellé lenne jó. Réka már tavaly is úgy élvezte a pancsolást, biztos most is tetszene neki. De ez majd még csak most alakul, hogy összejön-e.

É iss mindíg nézem az új képeket Zsófiról is és Marciról is...hihetetleh, hogy megnőttek mmind!!!! És  olyan kis szépek!

Remélem hamarosan abb babában gyönyörködhetünk??? Igaz Lia? Ancsa?

Rampus? Tii is tervezitek márr a kistesót?

Puszi mindenkinek!!!! Remélem azért mindenki  jár erre néha!

Sziasztok!

Hát Lia! Tervek, azok vannak :)! De még annyira év eleje van mindig nekem, hogy kicsit odázom még a dolgokat. Majd tavasszal minden kezdődhet ;)!

Az eddigi egy hónapban sok minden történt velünk. Volt betegség is (Marci első komolyabb betegsége, szerencsére nem sokáig tartott ez sem - hasmenéses, magas lázas vírus, három nap volt kemény, utána még négy nap lecsengés, mire normálisan evett újra....) Anyukámat költöztettük, így minden hétre volt valami, és sokat nem voltunk itthon. (kicsit már sok volt a zsúfoltságból :))

Amúgy minden szép és jó, Marci sok örömet okoz!!! Olyan édes kis szeretgetős, megtanult puszit adni, szoktunk táncolni, énekelni, iszogatni (koccintunk teával :)). Tehát csupa buli az élet :D!

Szeretnénk nyáron valahová elmenni nyaralni, ránk férne már....! Még nem tudom, hogy hová, de mindenképp belföld.....még mindig nem az erőssége a Marcinak a hosszú autókázás.... Kis sajtkukac, nem sokáig tud egy helyben maradni :)!

Többiek? Mizujs veletek?

Sly képeit mindig nézegetem wiw-en, facebook-on, olyan szép nagylány már Réka!!!! Egyre csajosabb, már nem kisbabás :)!

Puszi mindenkinek! (próbálok gyakrabban jönni, de más sem nagyon ér rá, úgy látom..... :( Rampusékról jó rég nem hallottam már...

BÚÉK

Sziasztok!

Nagyon Boldog 2011-es évet kívánok Nektek! :)

Mi jól vagyunk, a karácsony meghitten telt, és a szilveszter is hasonlóképpen, otthon voltunk kettesben, vagyis a tűzijáték, pezsgő, virsli hármassal kiegészülve. :)

Karácsony előtt voltam szabin, jaj, az nagyon jó volt! Januárban sem ártana kivenni pár napot, hmm..

Meséljetek, mik a terveitek 2011-re?

Nekünk egy nagy terv van, a baba, de erről már meséltem. :) Ha nem jön még össze, akkor ősszel szeretnék munkahelyet váltani majd, mert addigra ki fog fújni itt a lízing. Van kis terv is, otthon egy kanapécsere. És a nyaralás, Balaton, mint mindig. :)

Na, ez meg már duplán

Na, ez meg már duplán (biztos, ami biztos ;)) .......valamiért nem szeret ez a képbeszúrás engem :DDD

.

Tegnap még látszott a kép.... :(( Pedig olyan szép volt! Kaptok másikat, az üresség helyett, remélem, ez tovább bírja :DDD!

.

Sziasztok!

Mindenkinek Nagyon Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánok!!!

Sziasztok Csajok!   De jó,

Sziasztok Csajok!

De jó, hogy írtatok! Úgy el volt tűnve mostanában mindenki :-) Habár megértem. Réka is már állandó figyelmet igényel - mesét nézni, könyvet olvasni, játszani, enni, aludn :-) De élvezem! (általában). Réka is rengeteget beszél már, és minden érdekli - olyan aranyos, mikor beszélget!

Mi még változatlanul 2ecskén vagyunk otthon - apa sajnos csak hétvégén. Réka  is egyre jobban felfogja, és látom rajta, hogy hiányzik neki az apja. Úgyhogy hétvégén le sem száll apáról :-)) Persze ő meg élvezi.

Jövőre mi is szeretnénk kistesót, szóval lehet, hogy hárman is babáznuk majd itt a fórumon!

Sziasztok!

Lia! Örülök az elhatározásotoknak :)))! Lehet, hogy majd együtt várunk babát ;´(jövőre mi is tesót szeretnénk Marcinak :))

Marci mostanában elég sok foglalkozást igényel, mellette meg mindig sok a tennivaló. Így géphez keveset kerülök, akkor is olvasgatok, mire írni is tudnék, már Marci is jönni akar gépezni :D!

Sly, Rampus! Nagyon szépek a lányok!!!

Marcim nagyon sokat okosodik folyamatosan! Nagyon sokat dumál, jó sok szava van már, ami főként első szótagokból áll. De élvezettel tanul új szavakat, mindig kérdezgeti a dolgok nevét, és szorgalmasan gyakorolja a kimondásukat. Nagyon tetszett neki az első hóban rohangálás, na meg a szánkózás :)! A Mikulásból csak a sok színes csokit figyelte még, de mostanában nézünk sok Karácsonyos mesét, könyvet, hogy érezze a hangulatát. Nagyon szereti a díszeket, fényeket, amikkel tegnap díszítettük fel a lakást.

Ami minket illet, szerencsére sikerült elkészülni a ház körüli munkálatokkal. Tavaszra már csak kert rendezés maradt. Plusz tujákat, növényeket ültetni, füvesíteni. Jó érzés már!!!  A hétvégén megyünk egy hosszú hétvégére, ránk fér a kikapcsolódás.

Mindenkinek puszi!

És Boldog Mikulást ;)!

Köszi Timi, aranyos vagy! :)

Köszi Timi, aranyos vagy! :)

Lia! Ez nagyszerű hír! Örülök

Lia!

Ez nagyszerű hír! Örülök Nektek! Biztos nagyon sok boldogságot kaptok majd a kis jövevénytől! Reméljük, a gólya mihamarabb ellátogat hozzátok, és remélem, ha már publikus lesz, megosztod velünk is az örömöd! :-)

Sok puszi

Timi

Réka

Sly, köszi a linket Rékát megcsodáltam, annyira édes, imádnivaló! :)

(Tesódék esküvőjét majd otthonról csekkolom.;)

Életjel

Sziasztok Lányok!

Nagyon nagy a csend, én sem írtam már egy ideje.. :(

Marcikát láttam wiwen, olyan nagyfiú már!

Készültök a karácsonyra? Biztos egész más lesz, ilyen nagy gyerkőcökkel. Ide értem Zsófit is, a kis huncut angyalkát, mert Ő is már fél éves elmúlt, repül az idő!

Mi jól vagyunk, zajlik az élet, minden nap rohanunk valahova..

Jövőre pedig babát szeretnénk, végre megszületett a nagy elhatározás. :)

Mindenkit puszilok! Írjatok!

Rampus!!!!!   Nagyon

Rampus!!!!!

Nagyon köszönöm, amit küldtél! Aranyos vagy, hogy gondoltál rám!

Hogy vagytok? Zsófi növekszik?

Sziasztok Csajok!   De jó

Sziasztok Csajok!

De jó mindenkiről olvasgatni 1 kicsit!!!

Már készülök egy ideje az eskis beszámolóval is, csak valahogy nem jutok hozzá, hogy leírjam. De most talán sikerül, mivel nemrég tettem le Rékát aludni, így van egy kis szussz..mert amúgy igényli már, hogy egész nap foglalkozzak vele. Nálunk most a könyvek a sláger. Hozza, végignézzük, végigmondja és mutogtaja, hogy mi van benne és szalad a következőért :-) És ez így megy estig. De nem bánom. Olyan kis értelmes már és minden nap tanul valami újat...néha nem is győzök csodálkozni. Hát még apa, mikor hétvégén hazajön :-) Nálunk is szóba került már a kistestvér, de én sem tudok, hogy mi legyen. Mindenképpen szeretnénk, de igazsáf szerint egyelőre örülök, hogy Réka már alszik éjjel, meg nem kell állandóan szopiztatni meg ilyenek. Van aki szerint ez önzés, de én nem érzem annak. Meg persze arról nem is beszélve, hogy egyedül vagyok itthon. Én ha Rékánál nem lett volna itt apa mellettem, amíg kicsi volt, én nem is tuddom mi lett volna...szóval nehéz ügy ez, de még van időnk agyalni rajta, mire lejár a gyes/gyed.

Szóval tesómék lagzija:

Nagyon jól sikerült!!!!!

Én már lánybúcsú után ott maradtam anyuéknál, hogy segítsek az előkészületekben, mert bár ez éttermi legzi volt és koránsem akkora, mint a mienk, volt tennivaló bőven. Meg tesóm sajna kicsit az a típus, hogy tudja mit akar és annak úgy is kell lenni, csak valaki intézze el helyette :-) És a valaki anyu vagy én voltunk. Szóval az egész hét menésből állt, amit szerencsére Réka jól tűrt. Sokszor vittük magunkkal vagy otthon maradt a dédivel..mindenesetre élvezte, hogy pörgés van körülötte. A legnagyobb bajt az időjárás jelentette, mert azon a héten lett nagyon hideg és végig esett isd az eső. tesóm egész héten kétségbe is volt esve. Én meg rohangáltam a boltokba zárt cipő és pulcsi után, mivel mikor itthonról eljöttünk ragyogó nyári idő volt még. Azért szerencsére a nagy napra kiderült az ég és szuper jó idő volt (éjfél utéán kezedett el szakdni az eső, de akkor már senkit nem is érdekelt).

Szombat reggel anyuval a fodrásznál kezdtünk, mert később már ilyesmire nem volt idő :-) Tesóm szerintem merő ideg volt hajnal óta, de mire elkészült mindennel, meg is nyugodott. Gyönyörű szép menyasszony volt!!!! Majd teszek fel képeket is. Délelőtt mentünk fényképezkedni Szekszárdra. Mi is mentünk, mivel Réka is koszorúslányka volt, plusz tesóm megkért, hogy csináljak én is fényképeket (hogy legyen mibe gyönyörködni, míg a fotós képei elkészülnek :-) ). A fényképész nagyon profi és rettentő kedves ember volt!!!! Nem tudom szabad e reklámozni, ha igen, akkor majd később elárulom a nevét :-) Mjajdnem 2 órát el is tartott a fényképezkedés, úgyhogy sietni is kellett haza, mert nekem még ki kellett menni az étterembe kirakni az ültetőkártyákat. Mire onnan hazaértem, kellőképp ki is voltam. Volt kb. fél 3 és 3-tól jöttek a vendégek, és én ott álltam fürdetlenül, smink nélkül, szabadidőben :-) Szerencsére anyósomék előbb jöttek, így ő felöltöztette Rékát, mert különben biztos nem készültem volna el. Andrásnak meg már közben várnia kellett a vendégeket, mert anyu megkérte, hogy legyen kicsit házigazda, mert a szüleim elváltak. Szóval végül mind elkészültünk a vendégek fogadására. Persze Rékától mindenki el volt ájulva!!! Mindjuk nem csodálom :-) A kikérő meghatóra sikeredett - sírtam is kicsit. A polgári esküvő nagyon szép volt, ugyanott volt, ahol a mienk anno. Esküvő után átautóztunk Hidasra (szomszéd falu), ott volt a templomi eski és utána a lakodalom. A tamplomi esküvő nagyon meghitt és bensőséges hangulatban telt. Ugyanaz a pap eskette őket, aki minket is, tesómat és a férjét szintén gyerekkora óta ismeri, mindketten hittanra jártak hozzá, majd nála konfirmáltak...szóval még ő is könnyezett kicsit szertatás alatt. Rékám meg vándorolt a mamához, aztán a papához, integetett mindenkinek, sikongatott nagyokat :-) Végül András kiment vele, mert nem akart nyugton ülni :-) Templomból kifele jövet a kollégák és barátok alaposan megszórták őket rizzsel (én voltam az ötletgazda :-) ). A gratuláció után elsétáltunk az étterembe. A bejáratnál a szokásos sós kenyér, rövidital következett, majd sógorom átdobta az üres poharat a tetőn a fiúgyermek reményében :-) Az étterem díszítése gyönyörű szép volt. lila és fehér (kicsit Timi levendula eskije ihlette :-) ).Ezután nyitótánc következett, majd vacsora. A kajáknál azért találtunk kivetni valót (lehet még 1x nem választanánk ezt az éttermet) a leves szinte hideg volt, a hús pedig nagyon rágós. Viszont a főétel már kifogástalanra sikerült. Vacsi után nem sokkal hazavittük Rékát, mert már fáradt volt. Anyósom ment vele haza aludni. Mire visszaértünk, tesómat ellopták :-) Hidason falunapok voltak és nagy szabadtéri koncert volt, ada vitték el a haverok. Még a Demjén Rózsival is fotózkodtak :-)) Éjfélig jó sokat táncoltunk, majd a ygyertyafénykeringő után elmentek a fiatalok átöltözni. Én vittem őket, mvel én vállaltam a sofőrködést, hogy mások tudjanak inni. Ekkor kezdett el szakadni az eső, de annyira, hogy alig bírtunk elszaladni a kocsiig, meg a parkolóból be az étterembe. innetől esett is reggel 5-ig. Akkor kezdtünk el hazapakolni. A menyecsketánc is jól sikerült, tesóm koszorúslányával kitaláltunk mindenféle vicces ajándékokat nekik, úgyhogy jókat nevettünk. Én fél 3 körül már jó fáradt voltam, de a "kemény mag" még kitartpott fél 5-ig. Akkor vittem haza a friss házasokat, majd utána elkezdtük hazahordani a süteményt meg a maradék kajákat. Volt vagy 6 óra, mire ágyba kerültünk, de a lényeg az, hogy mindenki remekül érezte magát, az időjárás is kitartott, amiíg kellett, és mindenki nagyon csinos volt!!!! ma hajnalban utaztak egyébként tesómék nászútr Horvátországba. És remélem, hogy hamarosan találnak maguknak házat és akkor náluk is jön a baba.

Na, úgy látom jó hosszúra sikerült a beszámoló!!! Bocsi.

Rampus! Megnéztem a képeket Zsófiról. gyönyörűséges baba!!!! Olyan aranyos. El vagyok tőle ájulva!!!

Lia! Akkor drukkolunk a gólyának!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jól sikerült az évfordulózás???

Ancsa! Marci is milyen nagyfiú már! Nem is igaz, hogy telik az idő, nem? Néztem róla fotókat iwiw-en.

Timi? Nálatok mi a helyzet a kis utód kérdésével?

Hahó!   Jaj de jó, hogy újra

Hahó!

Jaj de jó, hogy újra van mit olvasni! (És én is ráérek, Zsó kidőlt.)

Lius szép szám a 12-es, de lehet attól is szép, hogy 12-én fog megszületni a baba :)  Ez klassz, hogy kaptok rucikat, nagy segítség, főleg a babakocsi és a többi "kellék".  Örülök, hogy jól sikerült a nyaratok, de figyelj kiről beszélsz? Én nem ismerek semmiféle Öreg Sam-et, szerintem te sem :)

Sly, Ancsa küldöm priviben a pic... képek linkjét. a többi oldalról leszedtem a gyerekképeket, bogaratültettek a fülembe, és rájöttem, tényleg nem szeretném bárkinek mutogatni a családomat.

Zsó egy hete kevesebbet eszik, gyakran kimarad az uzsi, vagy a tízórai, ami nálunk nem probléma :))  Változó korszakunk van, időnként bajba vagyok, hogy mit, mikor adjak, vagy ne adjak neki. Pl ma is. Plusz fogzunk, így vannak nehezebb napok, mikor sétálunk sokat, ha nem esik. Ma kezdett el igazán forgolódni oda-vissza. Nagy a popsi, így még nem mászunk, de minden érdekli, ezért van nyűglődés, ha "egyedül nem megy".  De írtam a babázóba is, gyertek oda is oksa?

Sly, gyere írj nekünk beszámolót az eskiről is! Örülök, hogy jól sikerült a lánybúcsú. Jól leírtad, mintha ott lettem volna :)

Ancsa Marci édes lehet ahogy szalad, felfedezi az egyre tágabb világot. És olyan jó érzés, ahogy elkezdenek egyre jobban kommunikálni velünk.

És végül Lia, Ancsa, boldog évfordulót!

Re:

Szia Ancsa!

Jaj, de örülök, hogy írtál!

Nektek is nagyon boldog évfordulót, hihetetlen, hogy ez már a 2.! :)

Marcika nagyon édes lehet, kis cukorfalat, ahogy szalad! Láttam Réka képeit is wiwen, hát, már egy kész kis hölgy, és tiszta Sly, csak piciben!

Mi jól vagyunk, most két nap szabin leszek csüt-péntek, akkor megyek majd ajcsit nézni Daninak, valami gravíroztatásra gondoltam. Én már tudom, hogy mit kapok.. szépséges ezüstláncot, szívecskés medállal, együtt választottuk ki. (Dani egyszer vett nekem egy fülbevalót egyedül.. hmm, azóta inkább elkísérem, mert ami Neki szép.. hát.. :)

Az évfordulóról jut eszembe, hogy olyan jó, hogy itt a fórumon mindenki boldog, mintha egy más világba csöppenék a szürke hétköznapokból, szeretek jönni, és olvasgatni! :) Írjatok sokat-sokat!

Ami a babát illeti, rengeteg cuccot kaptam mostanában, Dani kollegájáéknál nődögél a második gyerek, és többet nem szeretnének, így hozzánk vándorolt már a babakocsi, pelenkázó, járóka, babahordozó-kendő, ezek anyukámnál laknak egyelőre. Most érkeznek sorra a várandóssághoz hordható ruhadarabok, hetente kapok egy szatyor "ajándékot", nagyon örülök neki, mert a környezetemben egy helyen vannak picurok, a barátnőméknél, de ott lesz majd szerintem 3. baba, így onnan nem "örökölünk". Más barátnőm még nem szül, a rokonaim meg mind idősebbek. Nos, így aztán, a sok édes cucc látán (de persze nemcsak a külsőségek miatt), egyre inkább kedvet kapok a babázáshoz! :)

Egyik kedvenc számom a 12-es, legkésőbb 2012-be szerenék anyuka lenni, de most már azt gondolom, hogy az sem baj, ha előbb! :)

Várjátok már a karácsonyt? Tudom, korai a kérdés, hisz még csak október lesz, de biztos varázslatos lesz majd a gyerkőcökkel, hisz már olyan nagyfiúk-nagylányok. Ildi, Zsófika kurjongat majd biztosan, ha meglátja a karácsonyfát!

Sziasztok!

Mostanában nem sok időm volt erre járni…..De látom, másnak sem……

Kihasználva a jó időt, sokat voltunk kint, vagy ha Marci elaludt, kertészkedtem kint. Ha bent vagyunk, nem nagyon hagy gépezni, ami érthető :D!

Amik velünk történtek: Marcim „elindult” augusztus végén. Nagyon tetszett neki, hogy önálló! Azóta persze már tökéletesítette a képességét, már szalad is (én meg szívbajt kapok ilyenkor :D!)  Egyre többet lehet vele huncutkodni, egyre értelmesebb, szinte napról napra meglep valamivel. Kedvenc időtöltése: apukájával bújócskázni. Apuci elbújik, ő meg megy keresni. Olyan ügyesen keres, és megjegyzi az előző búvóhelyeket, így a férjem már bajban van, hogy újakat találjon ki :D! Ha nem találja, kis tenyerét feltartva mondja: nincs :)! Ilyenkor szó nélkül mutogatom, hogy merre induljon, és ő cinkos mosollyal megérti, és elindul oda, ahová mutatok. Annyira imádom!!!!

Hétvégén sógoromék esküvője lesz, úgyhogy kicsit kimozdulunk, Parádsasvárra. A hármasban lévő kiruccanás nem jött még össze :S! Majd csak október második felében…. Hihetetlenül pörög az élet, persze főként hétvégenként. Mindig van mit csinálni, hova menni. Hétközben meg sokat unatkozunk, pláne rossz időben.

Jó időben olyan jó volt így kint lenni, hogy Marci már megy, mert így nem kell a kis fenekét cipelgetni (nagyon nehéz már…. :)) és élvezi, hogy szabadon (bizonyos keretek között :D) mászkálhat. Van már két kis barátja, mindkét kisfiú másfél éves, így csak kicsit nagyobbak nála. Olyan édesen játszik velük. Mint a nagyok :D! Így legalább én is tudok az anyukákkal csacsogni kicsit.

Veletek minden rendben?

Nem lesznek újabb fórumos babucik? (mi még egyelőre várunk a tesóval…..azt hiszem……nehéz téma……még nem döntöttem…..)

Sly! Réka olyan gyönyörű nagy lány már!!!! Nagyon tetszenek a tesód eküvőjén készült fotói!

Rampus! Zsófi szépen fejlődik? Miket csinál már? Fotókat sajnos nem láttam róla rég, a picasa albumot sem tudtam megnyitni valamiért (vagy lehet hogy már nem nyilvános). Szívesen látnék róla, hogy milyen nagy lány már!

Lia! Hogy telnek a szürke hétköznapok? Előre is boldog házassági évfordulót nektek!!!! :DDD

Timi, az esküvős szezon már lecsengőben? Jövő évi szervezkedés elkezdődik már ilyenkor?

Írjatok, ha lesz időtök! Hátha a rossz idő kicsit visszacsábít ide is mindenkit pár mondat erejéig ;)!

Sziasztok!

Sly, gratula a nyereményedhez!

Nagyon jól sikerült a hugid lánybúcsúztatója, legalábbis élmény volt olvasni! Eski is volt már, ugye? Mintha láttam volna képet wiwen.. Mikor mentem megcsodálni a 2008-as babákat, vagyis kishölgyeket, és a kis úrfit!

Nagyon édesek! :)Réka óriási csillogó szemeiért odavagyok, Zsófi bűbáj, le se tagadhatná az apukája, úgy hasonlít!

És Graci, Marci olyan huncutul tud nézni! :) Biztos elolvad tőle mindenki!

Mi jól vagyunk, vége a nyárnak, bár még van pár nap szabim, 1-2 hosszú hétvégére elég, és majd a karácsony előtti hetet szeretném kivenni.

Nagyon jól sikerült az augusztusi nyaralásunk is, Siófokon voltunk, ott néztünk a tüzijátékot is. De a nyár egyik legnagyobb élménye az Állatkert volt, szintén augusztusban eltöltöttünk ott egy egész napot, majd, ha nagyobbak lesznek a gyerkőcök, el kell hoznotok őket!

Jövőre viszont nyugisabb helyre szeretnék menni nyaralni, Siófok és a déli part, így kétszer egy nyár alatt, nyüzsis volt nekem. Öregszem?

Pár hét, és már a 2. házassági évfordulónk lesz, egy Trófeás vacsival szeretném meglepni Danit, ugyanoda "vinném", ahol az esküvői ebédünket tartottuk.

Sokszor puszilok Mindenkit, vigyázzatok magatokra!

És amúgy a többiekkel mi

És amúgy a többiekkel mi van????????????????????????

Lia??????????????????

Ancsa?????????????????????

Tessék jelentkezni :-))

Lánybúcsú

Rampus!!!!! De jó hallani rólad! Örülök, hogy zsófi ilyen szépen növekszik és eszeget..Réka is egy idő után kevesebbet evett - most is vannak olyan időszakai, mikor nem nagyon akar enni. Egyébként egy tünemény!!! Gyere majd gyakrabban, mert nagyon megfogyatkoztunk itt!

Ígéretemhez hven beszámolok a lánybúcsúrról uis (időközben már az eski is megvolt, de azt majd legközelebb, mert szeretnék néhány képet is mellékelni). Szóval másfél hete volt a hugom lánybúcsúja és nagyon jól sikerült. Tesóm barátnőjével szeveztük és nagyon sok ötletet kaptam hozzá innen e fórumról is! 8an voltunk barátnőkkel ésé kollégákkal együtt, a hugom barátnőjénél tartottuk a teraszon (pont aznap volt nagyon hideg és szakadt az eső!). Érkezés és üdvözlő ital után rögtön neki is kezdtünk a feladatoknak, először is tesómnak mindannyiunkat be kellett mutatnia (mivel nem mindenki ismeert mindenkit), majd közöltük, hogy hívtunk neki egy csomó jó pasit és őket is be kellene mutassa. Az violt a feladat lényege, hogy nyomtattunk neki vagy 20 helyes színészről szmokingos fényképet, őket kellett megnevezze majd 3-3 filmet párosítani hozzá (nagy filmnézős, filmletöltögetős a kedves testvérem). ezen elrágódott egy ideig, de azért sikerült neki. Ezért megkapta első ajándékát, a piásüveget, amely megmutatja a valódi okot, amiért férjhez ment..az üveg hamar ki is ürült :-9 Ezután következett a férjismereti teszt, melyet több-kevesebb sikerrel meg is oldott (azért voltak vitapontok, amiket másnap a vőlegénnyel kellett tisztázni :-) ). Aztán jöttek sorban a vicces feladatok (anyós jó tulajdonságainak felsorolása, uborkára óvszert felhúzni, borotvahabbal kiírni a férj nevét a járdára stb). Sokat nevettünk. Minden feladat után kapott valami kis ajándékot, kék harisnyakötőt természetesen, aztán hugomnak 2 nagy szevedélye van, az 1ik a táskagyűjtés, úgyhogy vettünk neki egyet, ami a menyasszonyi ruhához passzolt, a másik szenvedély pedig a Micimackó (minden elképzelhető dolgot gyűjt, ami micimackós), vettünk neki egy 4 db-os kávéskészletet, amin Micimackó és barátai vannak...mondanom sem kell, ez aratta a legnagyobb sikert :-) Nem akart vetkőzős pasit és tiszteletben is tartottuk a kérését, helyette az egyik barátnője késztett kartonpaprból egy életnagyságú pasit, azt fel kellett öltöztesse és azzal pózolni. Béla lett a lelkem és még most is megvan :-) Kapott még elsősegély dobozt, benne terhességi teszttel, óvszerrel, fakanállal, feles piával, zacsis levessel meg ilyenekkel, valamint 1 fülbevalót és 1 trikót hasznos tanácsokkal a házaséletzre vonatkozóan. Amikor minden feladattal végzett, elmondta a jóasszony fogadalmát és kapott egy oklevelet, amit mindannyian aláírtunk. Ezután kezdődött a koktélozás, táncolás, karaokee...aztán, ahogy fogytunk, átment beszélgetősbe a buli, de jó is volt így. Másnap azt mondta, hogy szuperül érezte magát és csak remélni tudom, hogy így is volt.

Grillázstorta

Sziasztok!

Remélem jó helyen járok! Borsod-Abaúj-Zemplén megyében keresek grillázstorta készítőket. Az neten már rengeteget kerestem, de nem találok megfelelőt és közelit! Ha tudtok, kérlek segítsetek! Állítólag Sajószögeden van valaki, de semmilyen információt nem lelek ezzel kapcsolatban, Előre is köszönöm!

Szép napot mindenkinek!

Hahó!

Sziasztok!

Kicsit eltüntem, de örülök, hogy azért van mit visszaolvasnom.

Köszönöm a köszöntéseket jó régen volt már.

Timi  bejött a helyszín (Gy-i tóstrand)?

Sly mesélj kkicsit a lánybúcsúztatókról.  Jól sikerültek? És Réka ügyes lány volt a maminál? Neked milyen volt?

Ancsa Gratulálok az első szülinaphoz, aranyos lehet Marci.

Zsófim is növöget, egyre kevesebbet alszik, egész emberes baba. Szereti a gyümölcsöket, és szinte bármit, ami édes :))  Gyorsan nő még mindíg, a forró hetek után sorra pakoltam ki a szekrényből az időközben kinőtt melegebb ruhákat (hujjú body, farmer, rugik).

Puszilunk mindenkit aki erre jár, vigyázzatok magatokra a hűvös napokon!

Sziasztok!

Sok a program mostanában, ezért jövök ritkábban. Semmi extra, csak itthon. Sétálunk, játszunk, házimunkázunk stb.

Meg volt (pont egy hónapja :)) az első szülinapi buli. Jóóóóó meleg volt!!!!! Kis játszóteret kapott Marci (csúszda, hinta, homokozó), meg Sütifaló Bödönt, meg ruhácskákat. Olyan édes volt, mindennek úgy örült, mindent kipróbált!

Amúgy 5-6 lépéseket már járkál kapaszkodás nélkül, de még kényelmesebb kapaszkodni, vagy mászva közlekedni. Kedvenc szava mostanában a hin-ta! De próbálgat több mindent mondani, pl: epke - lepke, epü - repülő. A nyolcadik fogacska van készülőben.

A házzal lassan haladunk, elkészült a kerítés. Nyaralás csak pár napos volt, és még lesz pár ilyen, családos. Pl. tesóm eljegyzése, sógoromék esküvője. Szeretnénk elmenni hármasban is valahová, de még nem tudom, mikor.....nincs rá idő :(. Majd csinálunk.... ;)

Veletek mizujs?

(Sly, gratulálok a nyereményedhez!!!!)

Az jól hangzik! Akkor van

Az jól hangzik! Akkor van esély rá, hogy eljutunk :-)) Azért megköszönöm, ha megkérdezed.

Örülök, Sly, hogy odaért

Örülök, Sly, hogy odaért épségben. Sztem év végéig érvényes, de majd rákérdezek.

Többiekkel

Többiekkel mizu?????????????????

Nagy a csend...

Timi! Megkaptam az

Timi!

Megkaptam az ajándékot! Köszönöm! Kérdésem, hogy meddig lehet felhasználni az utalványt? Mert sajna a közeli jövőben nem nagyon lesz lehetőségünk elmenni, viszont nem akarom veszni hagyni.

Ezek szerint régen :-)) Azt

Ezek szerint régen :-)) Azt sem tudom mit nyertem???

Szia Sly! Örülök, hogy

Szia Sly!

Örülök, hogy találtál jó ötleteket a lánybúcsúhoz.

A mennyegző facebook oldalán mikor jártál utoljára, Drágám? :-)

Szorítok, hogy jól menjen az összeszoktatás. Szerintem jó ötlet. 

Rampus, többiek, mizújs veletek és a gyerkőcökkel?

Sziasztok! De el van tűnve

Sziasztok!

De el van tűnve mindenki :-) Mondjuk én is, de most kicsit benéztem. Ötleteket keresgéltem lánybúcsúhoz. Hétvégén lesz a barátnőmé, 3 hét múlva pedig a hugom, aztán belevetettük magunkat a szervezésbe...és szerencsére annyi jó ötletet találtam a lánybúcsús topikba! nagyon örültem neki!!!!!

Máma történelmi dolog van készülőben :-) A kislányom ma a mamánál fog aludni, nélkülem, egész éjszaka. Sose volt még ilyen, úgyhogy izgulok is kicsit, hogy jól fog-e viselkedni, és, hogy én hogy fogom bírni :-) Nem is tudom mit fogok kezdeni magammal egész du., meg este, meg reggel...furcsa lesz. Szoktatásnak szánom, mert tesóm lagzijában anyósom fog Rékára vigyázni, és jó lenne, ha addig kicsit összeszoknának alvás terén is.

Csajok, ha jártok erre, írjatok, hogy kivel mizu!!!!

Pussz

Rampus! Kicsit megkésve, de

Rampus!

Kicsit megkésve, de annál nagyobb szeretettel kívánok én is BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!

Többiekkel mizu?? Hogy bírjátok a meleget?

Mi Rékával szenvedünk most már rendesen. Remélem jön 1 kis lehülés végre!!

Ancsa! Láttam az új képeket iwiw-en...Olyan aranyos Marci!!!!!

.

(ez ugyan miért ment duplán??? :)))

Rampus!

Nagyon Boldog Születésnapot Kívánok! (kicsit utólag :))

Kedves Rampus!

Én is nagyon sok boldog születésnapot kívánok!

Puszi

Móni

Rampus! Nagyon boldog

Rampus!

Nagyon boldog születésnapot!! Mesélj, hogy vagytok?

Puszi

Timi

Gyömrői tóstrand

Rampus!

Istennő vagy! Pont egy ilyen helyet keresek az egyik páromnak! :D Köszi a tippet!!!!

Puszi

Timi

Kiránduló hely

Sziasztok!

Igazából csak zugolvasni jöttem, de Lius 1 napra tudom nektek ajánlani a gyömrői tófürdőt. Ez egy halastó volt régebben, amit kitisztítottak és strand lett egy része. Van a közepén egy bár, és ennek a partján van a fogadó étteremmel, ahol az eskink is volt. Van egy másik étterem is. Sárga busszal is lehet menni az Őrsről, de gondolom ti autóval mennétek. Akkor viszont mi is útbaesünk ám :)) HA érdekel priviben bővebbet. Pussza!

Többieknek is hűsítő szellőt kívánok!

Szia Lia! Ez a ministrand

Szia Lia!

Ez a ministrand nagyon jó ötlet! :-) Erre mondják, hogy segíts magadon... :D :D :D Aztán reméljük, hamar lesz új használója is! ;-) Tessék dolgozni az ügyön! :-)

Budapest környéki kirándulóhelyre nekem nem nagyon van tippem, talán majd a többi budapesti leány kitalál valami érdekeset!

Puszi

Timi

Sziasztok!

Olyan jó volt olvasni a picikről! :) Avagy, méghogy picik??? Egy éves nagylány, és majdnem egy éves nagyfiú, és 4 hónapos hercegnő.. :)

Csodaszépek mindnyájan, ámuldozva nézek csak wiw előtt, mikor új képekre bukkanok!

Mi még ezen a nyáron biztos, hogy kettesben leszünk. :) De gyerekmedencénk már van, berendeztünk most hétvégén egy ministrandot az erkélyen, napernyő, 120 cm-es merevfalú gyerekmedence (akciós most a t.scoban), és ott hűsöltem a város felett. Náddal körbekerített az erkélyünk, legfelső emelet, így nem láttak be. :)

Balaton (Siófok) nagyon jó volt, végig gyönyörű időnk volt. Sokat mókáztunk, sétáltunk, strandoltunk. A bulik kimaradtak már így 30 fele, csak fröccsöztünk esténként az erkélyen, meg csináltunk koktélokat sk, nos, ezek némelyike elég ihatatlan lett.. :)

1 hónap múlva viszont 2 hétig szabin leszünk megint, tervezgetek már, h merre menjünk, mert az első héten itthon leszünk. Már vannak gondolataim... Állatkert, Leányfalui strand, de mindez erősen időjárás-függő is.

Ha van tippetek (bp. környéki kirándulóhely), szívesen veszem.

Puszilok Mindenkit! :)

Sziasztok!   Én is

Sziasztok!

Én is jelentkezem 1x végre. Zugolvasok ám néha, csak mire válaszolnék, mindíg közbejön valami, vagy valaki.

Réka az utóbbi 1-2 hétben nagyon ráérzett a járkálásra. Már nem is akarja, hogy fogjam a kezét, csak egyedül menne...ennek néha meg is van a látszatja, hétfőn például fejre esett szegénykém az utcán, lett egy jó nagy lila foltja a homlokán (szerencsére már nagyjából elmúlt). De amúgy nagyon ügyes, egész nap megy kerekbe a házba, mindent lepakol és kipaol, én meg csak győzzek rendet tenni...de nem baj, sose legyen nagyobb gondom :-) Olyan furcsa elnézni, ohgy nemrég még olyan csöpp és "tehetetlen" volt egyedül, most meg oda megy, ahová ő akar, azzal játszik, amit ő kiválaszt, egyedül iszik és néha eszik, sőt néha a bilibe pisil/kakil...hát gyorsan telik az idő. Most hogy ilyen szépen megy már, lehet hogy beszerzek neki valami aranyos koyzorúslány ruhát a tesóm eskijére. Eredetileg nem akartam, de tesóm is rágja a fülem, hogy milyen jó lenne, meg most már én is úhgy látom, hogy addigara szépen fog menni már...úgyhogy lehet mégis körülnézek.

Amúgy apa hiányát lassan megszokjuk, minden napra kitalálok valamit, hogy eszünk be se jusson unatkozni és keseregni. Bicajozni Réka is imád, mikor megyünk kifele, mindíg arra mutogat, hogy azzal menjünk, a babakocsi már nem is tetszik neki. Úgyhogy a biciklivel szoktunk nagyokat sétálni, meg a játszótéren nagyokat csúszdázunk, mert azt nagyon élvezi(persze nem egyedül, hanem fogom, de még így is). a hintát eleinte ki nem állhatta, sírt ha csak beleültettem, de most már talán azt is kezdi megkedvelni, legalábbis nem sít, ha beleteszem. A másik nagy kedven az a fürdés. A kismedencét is élvezi itthon, de barátnőméknél van nagy medence, oda szoktunk járni néha pancsizni, na az az igazi. Úszógumi nem is kell, csa ússzunk vele, meg játsszunk a vízbe, és úgy kell könyörögni, hogy kijöjjön...mondjuk az esti fürdésnél is. Ezt tui az apjától örökölte. Én is szeretek fürödni, de a párom nagyon. Úgyhogy hétvégére be is terveztük a strandolást, ha marad a jó idő.

Lia! Milyen volt a Balcsi??, gyere, mesélj!!!

Ancsa, Rampus terveztek nyaralást a nyárra?? Nálunk azt hiszem idén kimarad, talán majd jövőre (vagy ősszel egy hosszú hétvége).

Most pár napig biztos nem leszek net közelbe, mert ma lejár az előfizetésünk, és a másikat csak jövő héten közik be, de akkor majd tovább olvasok.

Puszi mindenkinek!!!

Újra itt

Sziasztok!

Kicsit eltüntem, de örülök, hogy tudtam olvasgatni rólatok.

Lius azóta meg is érkeztetek a nyaralásból, tutira szuper volt, de azért gyere és mesélj! A malackák aranyosak :)

Sly Réka is már olyan nagy. És szuer medencét kapott, lehet most jó sokat használni. És megértelek én is, hogy jó kicsit magaddal is törődni, és kell is.

Én is kimenőt intézek magamnak heetente 1x. Persze olyakor hiányzik Zsófi, és mindíg hazatelefonálok, hogy mizu? Aztán ha anyukákat látok a gyermekeikkel, úgy, de úgy hiányzik az én csöppem. Néha lelkiismeretfurdalásom is támad, milyen önző vagyok, hogy egyedül lófrálok. Persze tudom azt is, hogy erre bizony szükségem van, és anyum megfelelően gondoskodik a leányzóról. Azért már csavarogtunk együtt is. Voltunk piacon a drnénitől hazafele jövet beszaladtunk gyümiért. És múlt héten Ikeáztunk, de oda nem  mertem "egyedül" menni, Anyumn elkisért. Jól sikerült, így néha bebuszozunk majd. Segítség akadt a fel és leszállásnál is. Szerdán pedig turizni megyek Zsófinak. Már alig várom, olyan klassz dolgok vannak, úgy kell ésszerűségre intenem magam, és így is több dolgot hozok, mint amennyire szükségünk van. Aki pesten jár annak tudom ajánlani meleg szívvel. Oda Zsófi nélkül megyek majd, és utána Apával ebédelek. Szuper lesz :))

Ancsa látom nálatok is van még mit csinálni a ház körül. De szépen haladtok, jövőre már nyugi lesz, max a kertet llehet rendezgetni. Nálunk jól elcsúszott a kerítés építés. Most félkész. Áll a beton része, most szárad. A vasak felkerülnek hétvégén, addig tulképpen az nem jön be, aki szívbajos és megilyed a kutyától. Így éjjel a telefon bekapcsolva marad, villany ég kint, és minden kutyaugatásra kinézünk. EZ így nem frankó,, de ez van. A házat nem tudom mikor burkolják a fiúk, és a teraszra spórolgatunk, legalább az alapja legyen meg idén, aztán majd beburkoljuk, ahogy pénzünk lesz rá, és tető is vmikor kerül fölé. Azért én bízok benne, hogy még idén. Ha ezekkel megvagyunk  jöhet a kert szépítése, és élvezhetjük is a sok meló "gyümölcsét".

Marcid aranyos lehet, ahogy várja a biciklizést, és járkál egyedül. Valóban rohamosan fejlődnek, telik az idő. Éppen tegnap este mondtam páromnak, hogy már most olyan furi, hogy Kincsünk nem régen még a pocakomba volt. Ő most még csak a kiságyát járja be, rendezi át. Majd teszek fel képeket hamarosan a szokott helyre, lesz olyan is, mikor keresztbe fekszik a kiságyában.

KÉpzeljétek, voltunk vacsizni az étterembe, ahol az eskink is volt. Megismert a felszolgáló hölgy, kicsit beszélgettünk, jól esett. Az is, hogy megismert, és az főleg, hogy végre együtt, kettesben kirittyentünk kicsit. Inget is vasaltam gyorsan páromnak a nagy eseményhez. Jó volt nosztalgiázni, kikapcsolni kicsit. És leánykánk végig aludt, míg mi nem voltunk itthon. Nagyon Tündérke!

Puszi minndenkinek!

Sziasztok!

Lia! Jó pihenést, kikapcsolódást!!! Tudom, hogy ti akkor is nagyon jól fogjátok tölteni az időt, ha esik :)))! Amúgy a naptej kell......lesz napsütés tutira! Hugom szombaton megy tánctáborba, Balatonfenyvesre, így rendeltem jó időt :DD! De tényleg, amúgy ha kicsit ki is süt a nap, mindjárt annyira éget, úgyhogy Marcit is kenem azonnal! A szúnyogok meg...........áááá....itt is rengeteg van, pedig hol vannak innen a "vizek".... ÚÚÚÚtálom őket. Valamelyik nap hajnalban férjemmel szúnyogokat vadásztunk, mert nem tudtunk aludni tőlük. Remélem, azért nem rontják el a pihenéseteket!!!

Malackáid annyira szépek! Olyan különleges színük van! A feketén csak ámulok. Szerintem tényleg nem láttam még full fekete tengeri malacot :)! Hisztis Myrtill :DDDD!

Sly!

Utólag is nagyon boldog születésnapot Rékának!!! Nagyon szép kislány!!!

Milyen tortája volt? Ehetett belőle ő is? Én most azon agyalok, hogy milyet csináljak, amiből Marci is ehet!

Triciklit szereti Réka??? Mert a Marci nagyon!!! Hasonló felépítésűt kapott ő is gyereknapra! Olyan oldal védős! Ha megyünk a garázsajtó felé, már brümmög vigyorogva, már tudja, hogy bicózunk :))! Milyen játékokkal szeret játszani? Valami jópofa fejlesztő játékot akarok neki szülinapra. Szereti a dolgokat berakosgatni ide-oda, így szerintem formabedobós játék lesz az egyik!

Jó ötlet, ha pár órákra anyósodra hagyod Rékát, kell a kis szabadidő! Én is örülök néha, ha kicsit kiszabadulok. Alig várom már, hogy megint együtt legyünk, de kicsit fellélegzek, hogy nem kell minden másodpercben figyelni rá :) Pl. tegnap mentem kolléganőmmel fagyizni 1 órára, meg múltkor mentünk egy másikkal Szex és New York 2-re!

Rampus!

Zsófi is milyen nagy már!!! Nemrég izgultunk érte a 12. hét előtt!

Na, a kőműves munkák nálunk is folyamatosan csúsznak az eső miatt. Színezik a házat, lábazatot csinálnak, a fiúk a kerítést.....de minden félkész.....

Marcim egyre gyerekebb! Lassan már nem lesz kisbabám :)) Rengeteget tanul, és nagy gyerekes megnyilvánulásai vannak :)! Szavakat próbál mondogatni, ugye még a favorit a hámpa (lámpa :)) Körbe járkálja a lakást, szinte már nem is kapaszkodik, csak biztonságosabb neki a fal mellett haladni. Tegnap már elég sokáig álldogált kapaszkodás nélkül, és közben tapsolt Thomasnak a tv-ben :D!

A fogzási ütem kicsit lelassult, negyedik fogacskájával most küzdünk, szerintem holnapra áttör.

Rólunk most ennyi :)! Lassan jelenésem van Marci szobájában, és még előtte annyi dolgom van :))!

Köszi Timi, majd mesélek!

Hmm, akkor naptejet mindenképpen veszek, és kenem majd magam, a retro feeling, és az illat kedvéért! :))))

Szia Lia! Elvileg jó időt

Szia Lia!

Elvileg jó időt mondd jövő hétre már, úgyhogy vegyél csak naptejet szépen! Max., ha nem süt a Nap, akkor meg azért kened be magad, hogy nyári feeling legyen! :D :D :D

a szúnyogokat meg remélhetőleg lepermetezik. Itt is permeteztek már egy adagot, de megint jött az eső, úgyhogy megint kikeltek, vagy nemtom, de megint sok lett. Ilyen hidegben mondjuk befagy a s...ük, de sajna a miénk is! :D

Jó pihenést Nektek! Majd meséld el, milyen volt!

Puszi

Timi

Sly, Réka gyönyörű, igazi nagylány már, és azok a hatalmas szép szemek! :)

Marcikát is láttam wiwen, Tőle is el vagyok ájulva!

Mi jól vagyunk, nagyon várjuk a hétvégét, megyünk egy hétre balcsira! :) Az idő sem érdekel minket, van beltéri medence, már szereztem is két strandlabdát.. de pont ma olvastam, hogy sok a szúnyog, így még szúnyogriasztós kencét be kell szereznem. Naptejet nem tudom, h vegyek-e??? :)))))))))

Bár, múlt héten láttam a Lidl-ben, nagy kiszerelésű naptejet, 10-es fajktor, és olyan illata van, mint gyerekkoromban a naptejnek.. hmm..

Remélem mindenki jól van, nagyon sok puszit küldök, oh, van egy albumunk a tengerimalackáinkról:

http://picasaweb.google.hu/BarthaLill/MMS#

Jajj, az előbb elfelejtettem:

Jajj, az előbb elfelejtettem: Rékáról vannak új képek :-))

http://picasaweb.google.hu/sly.banyus/Reka?feat=directlink

Sziasztok Csajok! Most én

Sziasztok Csajok! Most én csak gyors bekukk. Rékával élvezzük a jó időt. Sokat pancsolunk a medencéjében, amit a szülinapjára kapott, és nagyon élvezi :-)) Kis tündér!!! 8.-án volt 1 éves, de hétvégén ünnepeltünk. Összejött az egész család, volt ebéd, meg torta meg minden. Jó volt!!!

Apa hiányát azt hoszem sose fogom megszokni, meximum elviselni, azért hős nem vagyok :-)) Csak muszáj kitartani!!! De próbálunk sokminmdent csinálni, hogy lekössük magunkat, csak este, mikor már a szentem alszik, akkor nagyon csöndes a ház egyedül. Anyósommal most beszéltük meg, hogy minden héten 1x elviszi pár órára Rékát, így ő is szokja, hogy nem csak velem van, és nekem is jut egy kis időm magamra.

Hétvégén lesz Réka unokatesójának is az első szülinapja, úgyhogy megint bulizunk :-)) Szóval nem unatkozunk.

Lia! Irigyellek, már előre...én is mennék a Balcsira!!!

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.