Skip to main content

A cím magáért beszél.

A korábbi fórum ide vonatkozó topikja:

2009-es esküvői csevegés

(a hozzászólások fordított időrendi sorrendben láthatók)

Na mizu Coco, új lakás???

Na mizu Coco, új lakás??? Képeket kérünk :) legalábbis én mert eléggé egyedül érzem magam itt a 2009 fórumon....Cry

Nyár vége

Megjöttünk nyaraláásból:) Ismét vagyok s úghy néz ki jövőre egy kis családi házban lakunk majd :) Fejleményekkel majd jövök...

Na sehol senki megint???

Na sehol senki megint??? Mindenki nyaral?? Mi újság lányok???

Fahéjas kávé

Jucmok, ez istenien hangzik! Holnap ki is próbálom! (ma már nem akarok kávét inni) :-)

én most egész jól vagyok, bár

én most egész jól vagyok, bár most iszom a harmadik bögre tejeskávémat :) pedig nem kávézom.

ez most fahéjas, és megvesztegetően finom. A kotyogós főzőben kevertem az őrölt kávéhoz egy teáskanál fahéjat, úgy tettem fel főni. Nyami. A kakaós se rossz, de fahéjjal még jobb.

Na megyek fordítok tovább.

Egy kicsit én is nyomi

Egy kicsit én is nyomi vagyok! :D Épp most készülök kávét inni! :-) Egyébként nem csoda, hogy nem bírjuk a strapát, azé' ez nagyon durva ami itt folyik mostanság időjárás terén!!!

Jaj nagyon fááááááááááj a

Jaj nagyon fááááááááááj a fejem... mi ez, már megint front van??? Ki hogy viseli ezt az időt???

Frais, lekvár, egyebek

Igen, Frais, mindenképpen! Szólok emilben vagy telefonon, ha látok valamit a hetemből, bár leadásom lesz, úgyhogy nem ígérek semmit. De örülök nagyon a javaslatnak! Smile

A hétvégén teljesen kidöglöttem, ketten elraktunk vagy 50 kiló barackot lekvárnak szombaton, vasárnap meg anyu jött segíteni, kukoricát pakoltunk a fagyasztóba, leolvasztottuk a kombinált hűtőnket. Ezzel el is ment a hétvége, most meg dolgoznom kell, hála istennek kaptam megint egy kis melót. Meg persze pályázgatok, de hát...

És most pont olyan idő van, hogy kell inni egy kis meleg kakaót, nem gondoljátok?? Laughing

:)

Szép kis utiélmények. Azt hittem é vagyok az egyetlen aki utálja az üzleti utakat, plána ha afőnökével megy:)

Ezek engem is úgy -de úgy le tudnak szívni.

Frais, remélem a lábad már jobban van.

Sziasztok!   Bocsi hogy

Sziasztok!

Bocsi hogy e-mail nélkül eltűntem, Angliában voltam nem teljesen önszántamból. Csodálatos volt, gondolhatjátok, a menetrend a következő volt: a nagyfőnökkel és az új francia főnöknőmmel egy hotelben laktunk, tehát reggel 6.30-kor recepció előtt tali, együtt reggeli, nagyfőnök autójával office, délelőtt meló, ebédet (vagyis ilyen kis szendvicskéket) rendeltek ebédre, együtt ebéd, délután ismét meló, 7 fele végeztünk, office-ból rögtön együtt vacsora, este 10-11 fele értünk vissza a hotelbe, ott meg már nem nagyon volt erőm még a laptopot beüzemelni...., ez hétfőtől péntek délig ment, majd vágta a reptérre, majdnem lekéstem a gépet, péntek este értem haza. Ráadásul hazafele úton lesántultam, hála a légitársaságoknak akik 10 méterre bepaszíroznak 12 ülést, és a kedves angol fiatalember utitársaimnak akik rángatták az üléseket és szétverték a térdemet vele...

Node most mindent bepótolok, küldök képeket mindenkinek aki kérte :)

Juc, ha egyszer véletlenül bejutsz a városba, szólj és fussunk össze, jó?

hát..

hát az van, hogy még eddig nem jött össze. de rajta vagyunk a témán

most ünnepélyesen megígérem, hogy napokon belül összeszedek néhány gondolatot, és írok.

de egyelőre egy melóhoz kell összeállítanom egy szösszenetet még ma, úgyhogy azzal tökölök

közben meg szürcsölöm az extra citromos házi bodzaszörpfröccsöt Laughing

már nincs forróság, cserébe jönnek a szúúúúúúnyogok. de már nem is érdekel. kalciumtabletta, aztán csókolom.

na jó, ha már itt vagyok: drukkoljatok, hogy a hét végére legyen már ehető csemegekukorica a kertünkben!! megfogadtam, hogy nem veszek máshol, kivárom a sajátot. nehéz Embarassed

jövő héten aztán rakunk el a fagyasztóba rengeteget, meg két évre való lekvárt is akarunk befőzni. csak mert nem lesz elég meleg...

Köszönöm a tippet, lehet,

Köszönöm a tippet, lehet, hogy megnézem, a környéket ismerem, de mostanában pont nem járok arra. Na talán majd most :)

Szia Jucmok!   Tudok egy

Szia Jucmok!

Tudok egy varrónőről a XVII.-kerben nagyon nem ismerem mert csak 1x jártunk nála a barátnőmmel volt egy felsőm amit anyumtól kaptam az a barátnőmnek nagyon megtetszett és annak alapján a hölgy megvarta kiköpött ugyan az lett:):) hogy bonyolultabb dolgokra képes e azt nem tudom meg kell kérdezni.Egy icipici lyukban veszi fel a rendeléseket .... nem elit nem túl szép lepukkant de megér egy próbát oda menni érdeklődni stb......ha nem szimpi hát lehet még tovább keresgetni.

Pesti út mc donalds mögötte a penny market mellette a szines házak a pennyhez legközelebb álló zöld ház aljában kint van hogy varrónő.Csak be kell csengetni,próba cseresznye!

(nem fűzök hozzá sok reményt ,hogy ő lesz a befutó,de azért elmondtam)

Három baba

Coco!

Figyi, ha jól dolgoztok, összejöhet a hármas ikrek, és akkor csak egyszer kell szülnöd! :D :D :D

Zugolvasók klubja

Hihi :)

Mindenki zugolvas, senki sem szól hozzá. A végére tényleg nem marad semmi olvasni való.

Jucmok babát nem akartok? Ha engem kitesznek a munkahelyemről tuti megyek főállású anyának. Csak azt nem tudom még, hogy 3 gyereket ki fog megszülni helyettem. :)

köszönöm a kérdést, jelentem:

köszönöm a kérdést, jelentem: zugolvasok

Meg azt is szeretném kérdezni, hogy ismer-e valaki a XVI., XVII. kerületben (külső részeken inkább) jó varrónőt. A tanúm megnősül október közepén, és kb kitaláltam, hogy milyen ruhát szeretnék. Bár azt sem tudom, hogy mennyibe kerülhet egy varratás, mert még sosem varrattam. Szóval ha valaki tudja, hogy egy koktélruhát boleróval kb mennyiért csinálnak meg (nyilván +anyagár), az segítsen nekem, legyen olyan kedves Smile köszönöm

Sok jóról nem tudok beszámolni, mondhatni a helyzet változatlan, melót keresek, kocsim kölcsönbe, úgyhogy elég röghözkötött vagyok, apósom kórházban Frown

Ja, és jelentem, holnaptól diétázok, punktum. Mozogni is többet kellene, de olyan lusta vagyok, mint három másik. Már előre látom, hogy ebből sem lesz semmi...Embarassed

veletek miújs?

holenarm kukac gmail pont

holenarm kukac gmail pont com

Köszi szépen előre is! :-))

Köszi !

E-mailcímet kérek :)))

E-mailcímet kérek :)))

Én is ÉN is

Timiiiiiiiiiiiii ha megkapod küld tovább nekem is,szeretném látni!(kis minden lében kanál vagyok.-))

Gyarapszunk

Na nem a család! De csak előkerül egyre több 2009-es menya. Veled mizujs Jucmok? Te is régen jártál erre.

ilyen nekem is kell, megnéztem újra wiwen.

csináltatok ajándékba, csak az a baj, hogy már feltúrtam a képeket, és még nem találtam használhatót :(

Ha nem nagy pofátlanság, erre

Ha nem nagy pofátlanság, erre én is kíváncsi lennék! :-))

Namostaztánámaztán! Ez így

Namostaztánámaztán! Ez így nem ér! Tessék nekem is megmutatni, hogy miről beszéltek! :D timea@amieskuvonk.com, de jöhet facebookon is... :-)

Váááá tényleg :) Tudtam hogy

Váááá tényleg :) Tudtam hogy tudom csak nem emlékeztem :)))

A fotós egy egyszerű Orosházi fotós pasas, és az egész 15000 Ft-ba került, vittünk neki két gyerekkori fekete-fehér képet és az egyikünket behelyezte a másikunk hátterébe, frankón összemontírozta, így teljesen úgy néz ki mintha egy fotón lennénk. Persze nem volt egyszerű olyan fotókat találni amin hasonló korúak vagyunk és ugyanolyan pózban állunk meg ilyesmi, de sikerült :) Aztán poszterméretben előhívta és végül egy pár milliméter vastagságú műanyag lapra ragasztotta a képet hogy legyen tartása. Így aztán keret nélkül, tulajdonképpen két szög tartja a falon. Szerintem bármilyen fotós tud ilyet csinálni nektek (úgyértem olyan igazi fotós, aki még tanulta a szakmát, előhívást ilyesmit, mivel ez igazi fotó, persze photoshoppal is meg lehet csinálni de ahhoz is profinak kell lenni...) Mondjuk nekünk azért volt 15.000 mert anyukám operálta a fotós szemét és így anyagárban ideadta, de sztem 20-25ért már bárki megcsinálja nektek.

Azok ti vagytok!!! Neee!

Azok ti vagytok!!! Neee! nagyon jó! Privátbanmegírod az elérhetőségét a "készítőnek"? Nagyon drága volt?

Ez zseniális! Ilyen nekünk is kell.

Nem Pesten lakunk. Még a múltkur említettem, hogy ha jöttök Pécsre (wellness után) találkozhatnánk. De nem éltetek a lehetőséggel :)

Köszönöm szépen :)) A

Köszönöm szépen :)) A dohányzóasztal az én ötletem volt, olyan unalmas volt sima feketén, hát feldobtam fotókkal :) Az előszobabútort egy ügyes asztalos srác csinálta méretre, előregyártottat nem lehetett volna arra a helyre bepászítani.

A nappaliban a képen mi vagyunk, két gyerekkori képünket montírozta össze egy zseniális fényképész és poszterré nagyította, és az esküvőn ez volt a főasztal mögötti dekoráció. Sajnáltuk volna ha veszendőbe megy ezért úgy döntöttünk hogy kirakjuk a kis lakásunkban :) Szerintem marha jó, nekem nagyon tetszik Cool

Coco, ti ugye Pesten laktok?

Fészek

Nagyon otthonos lett a kégli!

Az asztal különsen tetszik. Jól látom, hogy a szekrények egyedi gyártásúak? Gardrób, előszoba.

Mennyi ideje lakjátok? Szeretnék már én is hasonló képeket megosztani... Az a fali kép a gyerekekkel az ti vagytok? Vagy "bolti" kép?

Megtaláltam az e-mailjeimben,

Megtaláltam az e-mailjeimben, máris küldöm :))

Safety first!

For safety reason nem írom ki az üzenőfalra :)

Facebookon megírom este és várom a képeket!

Jaj, nem mertem a lakásunkról

Jaj, nem mertem a lakásunkról képeket felrakni a netre, safety reasons... De e-mailben szívesen küldök, tudom hogy megvan valahol de mi is az e-mailcímed? :))

Elfogalt bizony.. Futom a

Elfogalt bizony.. Futom a köröket a hivatalokban:) Frais, ti már az új fészketekben laktok? Hiába vártam a képeket itt...

Hát, úgy látszik mindenki túl

Hát, úgy látszik mindenki túl elfoglalt, akkor sziasztok 2009-es menyasszonyok, megyek magamban beszélgetni máshova.... Cry

Nemtom, hová lettek a 2009-es

Nemtom, hová lettek a 2009-es menyasszonyok. Na jó, Liloocsnak felmentése van. Gondolom, Bene baba már kellően aktív, és nincs ideje netezni... Azért jelentkezz Liloocs! A többiekről meg már nem is beszélve! :-)

Na, szép....

Na, szép.... Cry

SEHOL SENKI??

SEHOL SENKI?? Cry

Hahó hahó mindenki, mi újság?

Hahó hahó mindenki, mi újság? Tudom hogy a képekkel még adós vagyok, és már fotóztam is, csak a picasa albumom betelt ezért nem tudom hova feltölteni, és még nem volt időm új picasa-t csinálni.... De folyamatban van.

Mi múlt péntekre kivettünk egy szabit (vagyis csütörtök délután kikunyiztam a főnökömtől mert annyira kész voltam már), és hosszú henyélős hétvégét tartottunk... én még ennyit egyhuzamban nem aludtam az biztos....

Kivel mi újság????

Hangyairtás

Nálunk is csak a Raid válik be. A sót itt is kiröhögik! :D

Hangya

Sziasztok!

Hangya elleni biotanács, rovarbiológus ismerőstől: só. Felszórni jó vastagon sóval a falak mentén, vagy ahol bejönnek a lakásba.

Bevallom, nálunk nem használt. Itt az erkélyre (3-ik emelet...) jönnek fel a kertből, és szállítmányozzák fel a levéltetveket az erkélyládás növényekbe. Emberem aztán megdühödött, és vett valami durva mérget, azóta nem jönnek fel... csak a szomszédhoz. :-S Ja és növényt se teszünk már ki napozni.

A hangyákkal az a baj, hogy a boly akár óriási, több száz méter átmérőjű is lehet, és ha épp egy ilyen fölé építik fel az ember társasházát, és jóízű növényeket ültetünk az erkélyre (pl a fikuszféléket imádják...), akkor nagy harcot kell vállalni.

Utálom a hangyákat!

Koedukált legény- és lánybúcsú

Szia Coco!

Az ilyen bulikat sosem értettem! :-) Sztem semmi értelme, na de mindegy, kinek a pap...

Sztem lehet vicces dolgokat vinni, ha nem is "malac" kategóriában. Menyasszonynak sodrófát, vőlegénynek papucsot meg ilyesmiket... Nem tudom, mennyire közeli barátnőd meg hogy most már mire van lehetőséged így a piros betűs ünnepen. Ha közeli barátnő, akkor valamit össze lehet esetleg hozni, ami az együtt töltött lánykorára emlékezteti...

Majd mesélj, hogy milyen volt!

Helló hölgyek!!!   mostanában

Helló hölgyek!!!

mostanában estére mindig olyan fáradt vagyok,h. már írni sincs kedvem. itt is tök rég jártam, ahhoz képest, h. máskor naponta benéztem... az a baj,h. ha nap közben a gép előtt ragadok, amikor a diatal úr alszik, akkor minden mással elúszom, és aztán meg ébredés, akkor úgye...

de jelentem jól vagyunk. Benedek egy tünemény!!!! nem mondom tud ordítani, rokodil könnyeket hullatni, raplizni, mi meg jól elrontani, dehát ki más imádja, mint egy szentet, ha nem az anyja és az apja :) és amúgyis az életben rajtunk kívül kevesen lesznek, akik majd el akarják kényeztetni!!! de mindennel együtt imádnivaló. totál szerelems vagyok. képeket facebook-ra pakolgatok, ott lehet csekkolni a drágám.

és büszkén jelenthetem a H&M-ben sikerült rucit vennem az esküvőre. maga az esemény is jól sikerült. helyes volt az ifjú pár, csak Benedek hmályosította el a szépségét :), a fotós is az volt, aki nállunk, finom volt a vacsi, klassz a hangulat. azthiszem ők is szuperül érezték maguukat :)

puszi mindenkinek!!!

HELP ME!

Segítsetek holnap lesz a barátnőm leány búcsúztató bulija. Nem lesz igazi csajpos buli, mivel egyben tartják a fiúkkal.

Édesapja pörköltet főz a pincénél és oda vygunk hivataloska délután... Szerintetek mit vigyünk nekik? Ilyen koedukált (szülők is jelen!) bulinál nem vihetek szexuális-vicces tárgyakat... VAGY?

Mit javasoltok?

Igénybejelentő lap

Igényelnék egy igény bejelentő lapot, hogy igényt nyútsak be Tongue out

Hát mostaniak nincsenek, de

Hát mostaniak nincsenek, de ha igény mutatkozik rájuk akkor ma este fotózok párat. De csak ha igény van rá Laughing Laughing Laughing

Fraiser fotók?

Nálatok mi a helyzet? Neked nincsenek képeid a kis fészketekről?

Nagyon kíváncsi vagyok én is a képekre.

Majd összehasonlítom a before emlékeimet az after képekkel:)

De bodzás koktélt ugye még nem szürcsölgetsz? :) Mert akkor nagyon irigykednék. A bodzaszörp recepted isteni! Csajok ha tehetitek készítsetek ti is. Mi már egy éve gyűjtjük az üvegeket, mert akkora sikere van nálunk, hogy nem tudok belőle eleget készíteni.

Remélem egy hónapon belül lefőzhetem az első adagot.

Timi, várjuk a képeket:)

Igenigen, fotót!!

Igenigen, fotót!! Laughing

Kertészkedés

Most, hogy végre itt a tavasz, tényleg a kertészkedésnek jött el az ideje, nem a gép előtt ülésnek! :D

Nálunk is szépült a kert a hétvégén, nem is kis mértékben! Persze, nem mi voltunk az elkövetők, mert így három év ittlakás után beismertük, hogy szakmai segítséget kell kérnünk. A ház már ugye megvolt, nem mi építettük, és a kert is adott volt. Így mi kihoztuk eddig belőle, ami tőlünk telt, de láttuk, hogy nem az igazi a helyzet. Úgyhogy idén megkértük egy ismerősünket, aki kertész, hogy HELP! :-)

Hát, még mi sem hisszük el. Be kellett látnunk, hogy ez bizony egy szakma! Úgyhogy nem is erőlködünk tovább. Láttuk, hogy így nem jó, de nem tudtuk, mitől lehetne jobb. Virágot ültetni mindeki tud, csak épp az nem mindegy, hogy hova, milyet, mennyit. Látványtervvel érkezett, és kialakított egy koncepciót, amit követ az egész kertben. Nálunk ez alapvetően hiányzott, így eleve halott ügy volt az egész. Mivel a kertünk gyümölcsfákkal van tele, nem ez az "épített kert" vagy park hatást követte, hanem inkább egy kicsit mezei/réti feelingje van a virágoknak. A kerti tavunkat is helyre tette meg még egy csomó mindent. Ma lefotózom, majd megmutatom Nektek. Kell persze pár hét/hónap, hogy sokkal látványosabb legyen, de már most tök jól néz ki! :-)

Szóval, most nagyon jó érzés végignézni a kerten! Ki is költöztem az udvarra, itt csücsülök egy rattan fotelben egy pavilon alatt! Coco, tudod, itt ültünk Veled is! :-) Csak azóta fűzfát kivágtuk, és egy szúnyoghálós pavilon adja most az árnyékot... :-)

Coco "esküvője"

Szia Coco!

Sajnálattal hallom, hogy csalódás volt az esküvő. Mondjuk, szerintem sokszor van ez így, hogy amitől sokat vár az ember, abban csalódik. Másik esküvő pedig, ahol szerényebbek a lehetőségek, de körültekintőbb, lelkiismeretesebb a menyasszony/pár, az pozitív csalódást okoz... Itt mi volt a baj szerinted?  A pár nem figyelt oda, nem a megfelelő embereket bízták meg, vagy egyszerűen csak pechjük volt? Ez utóbbi mondjuk igaz lehet egy-egy dologra, mert az mindig előfordulhat, hogy valami balul sül el, mindegy milyen körültekintő volt a pár, de hogy tömegével jöjjenek a bajok?! Az azért "gyanús". Mindenesetre, én is azt kívánom, hogy idővel csak a szépre emlélezzenek...

Hahó, hahó itt vagyok már,

Hahó, hahó itt vagyok már, csak hétvégén olyan gyönyörű idő volt hogy be se kapcsoltuk a számítógépet, múlt héten meg a négyből három kolleganőm volt szabin (hogy engedheti meg ezt így egy főnök fel se fogom komolyan), gondolhatjátok milyen tébolyda volt....

Szóval a lakás alakul, már a hálónk is tök jól kész van, ami még nagyon hiányzik az a beépített előszobaszekrény mert egyelőre a cipők a kamrában vannak, a befőttek meg az erkélyen (remélem most hogy melegszik az idő, nem forrnak fel), valamint a lakásban dobozokban... Azt mondta az asztalos hogy jövő hónap elején jön megcsinálni és az már csak egy-két hét, juhúúúú.

Én is  ültettem már virágokat a gyönyörűséges új erkélyünkre, igaz csak büdöskéket meg egynyári virágokat, de azért nagyon szép, nem győzzük csodálni, tegnap is délután kint a teraszon boroztunk, nagyon kirááááály :)

Liloocs, hiányolom a képeket a babáról, tessék prezentálni valamit :)

Juc, hogy állsz a melóval? Valami újdonság? Coco, ti tényleg autóval mentetek el Skandináviáig?? Ejha, én biztos nem mertem volna, amilyen szerencsések vagyunk tuti Dánia közepén robbantunk volna le :))) LOL

Lányok, most hogy kezd ilyen jó idő lenni, igazán összefuthatnánk már valamikor, valami terasz és egy kávé/üdítő/koktél/anyatej-kinek mi jut :)) erejéig!!

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.