Skip to main content

Ide várunk mindent menyasszonyt (és vőlegényt :-)), akik 2010-ben tartják esküvőjüket!

A korábbi fórum ide vonatkozó topikja:

2010-es esküvői csevegés

(a hozzászólások fordított időrendi sorrendben jelennek meg)

Dalmi, ne aggódj, biztos

Dalmi, ne aggódj, biztos találunk valakit. Kiküldtem több helyre az ajánlatkérést, úgyhogy a remény azért nem halt meg! :o) És jól döntöttél, szerintem nagyon fontos, hogy az esküvőn legyen cm vagy vőfély. A párod is be fogja látni! :D

Kitartás!

Addig is, gyere csevegni a 2011-es topikba, ha van kedved!

Ettől tartok én is. :( Sajnos

Ettől tartok én is. :(

Sajnos viták előzték meg a döntést, mert a párom először nem akart sem vőfélyt sem ceremóniamestert és meg kellett győznöm. :(

Dalmi, körülnézek, de a május

Dalmi, körülnézek, de a május mindenkinél eléggé betelt... 

Mikorra kell?

Szia Timi!

Május 21 és Budapest!

Életet mentenél, ha tudnál ajánlani egy ceremóniamestert! :)

Köszi!

Dalmi

Dalmi! Mikorra kell

Dalmi!

Mikorra kell ceremóniamester és hová?

Üdv.

Timi

fátyol

Szia!

Hol csináltatod a fátylad?

Engem is nagyon érdekelne, mert én is csináltatni szeretnék.

Küld el kérlek az elérhetőségeket a dalmi_@freemail.hu címre.

Előre is köszönöm!

Üdv!

Dalmi

ceremóniamester

Szia!

Én vevő lennék arra a ceremóniamesterre! :)

Kérlek küld el az elérhetőségeit a dalmi_@freemail.hu címre.

Ezer hálám!!!!

Üdv!

Dalmi

Szia Zsizsi!   Ha erre jársz

Szia Zsizsi!

Ha erre jársz és van egy kis időd, várjuk az élmény beszámolót.

Kép beillesztés

De hagyja, csak nem jó linket adtál meg... Javítottam.

kép

ide nem hagyta beszúrni, így a fotók között megtaláljátok.

dekor

Szia

Köszi a sok képet. Mi választottuk ki, de sötétebbre , illetve erősebb barackra emlékeztem. De jó lesz talán így is. Remélem:)) Találtam egy képet, amin talán az asztalterítőre hasonlít az a barack, ami most hozzá volt tűzve a papírunkhoz.

esküvő

Ezer köszönet, hogy szorítasz!! :)

Narancssárga-barack esküvő

Zsizsi!

Csak most láttad, hogy milyen lesz a dekorotok? Nem Te választottad ki, amikor megrendelted?

Na, mindegy, szerencsére a narancs megy a barackhoz - színben is, ne aggódj! :D

Narancssárga - barack esküvő

Szia!   A narancssárga és a

Szia!

A narancssárga és a barack tud passzolni egymáshoz, ha olyan az árnyalatuk. Meg szerintem ezen ne izguljál, mert a vendégek úgysem ezt fogják nézni.

Amúgy nagyon szorítok!!!! És majd gyere élmény beszámolni.

Esküvő

Szia!

Még nem volt, most lesz hétvégén. Már tiszta ideg vagyok, ma reggeltől kezdve:). Most voltunk az esküvőszervezőnél. És láttam, hogy nagyon világos barack a dekorunk, én meg narancssárga ültetőket csinálok:( Menni fog az hozzá? Jajj, már ezen is filózok. Szorítsatok nagyon!!!

Bocs Zsizsi-t akartam írni :)

Bocs Zsizsi-t akartam írni :)

Zsiszi!

Ti nektek nem volt már meg az esküvő?

esküvő :-)

Sziasztok!

Most tudtam meg, hogy egyik munkatársamnak szombaton lesz az esküvője. Éééés, milyen a meghívójuk? Hát LILA! Laughing

buszok, ruha, ékszer

Sziasztok!

Era, sajnos nem kaptam meg a mailed. Átküldenéd még egyszer, ha megkérlek? A zsizske123@hotmail.com-ra. Előre is köszi!!!

Megvettük az ékszereket, és a cipőt is:) Jipijjj. Fehérvár mellett egy faluban van egy esküvői kellékes szalon (öreg nénike családi háznál). És ott találtuk meg a cipőt. Nagyon szép, egyszerű, de mégis elegáns nagyon! Örültem, mint majom a farkának:) 6000 Ft volt. Az ékszerek nagyon durvák. Voltunk a Plaza-ban egy bijou boltban. Olyan készlet, amiben csak nyaklánc, és fülbevalók voltak, 17.000 -től kezdődtek. Nagyon , de nagyon durva. Aztán ki is fordultunk az üzletből. Neten rákerestem, találtam egy másik kis boltot is Fehérváron. Ugyanúgy bijou, és karkötő, fejemre dísz, fülbevalók, nyaklánc összesen 7000 Ft-ból kijöttek. És gyönyörűek. Szóval ezzel is jól jártunk.:)

Veletek mi újság?

Abroncsban mosdórajárás

Előtte tényleg jó megnézni, hogy mekkora a hely... nekem amúgy felajánlotta a tulaj, hogy ha picinek találom, akkor mehetek a személyzetibe is... (össz egy nő van, a tulaj felesége aki használja, így ha pici lett vola is nyugodt szívvel mentem volna) de nem volt pici... :-)

Amúgy én úgy csináltam, hogy az abroncsom alá nyúltam, a legalsó karákával felfelé kifordítottam és előrehúztam... de nekem ugye nem többrétegű volt a ruha, csak 2... a harisnyahúzásnál meg megtámasztottam a kilincsen az abroncs elejét :-)

Amúgy megkaptad az e-mailem? a kisbuszokról...

mosdó, abroncsban

Szia Zsizsi!

A lényeg: még esküvő előtti napokban nézd meg a mosdót, hogy lásd, mivel állsz szemben. Ha borzasztóan pirinyó, nyugodtan vedd igénybe egy jóbarátnő vagy rokon segítségét, egy percig se habozz. Öltözésnél is érdemes előre kipróbálni, hogyan tudod összefogni-felemelni-fenn tartani a szoknyarészt, amíg szükséges.

Az ajtón-bepréselődéssel vigyázz, könnyen beakadnak-kibolyhosodnak egy-egy rosszul lefestett ajtófélfán, aztán emiatt ugrik a kaució, ha kölcsönzői lesz a ruhád.

retro számok

Csak úgy a lagzira. Meg esetleg a játékok alá.  Volt néhány szám, amit mondtam a DJ-nek, neki meg van saját repertoárja, rengeteg zenével. De mondta, hogy ha valamit szeretnénk külön, akkor szóljunk.

Jó retro számok

Ez ezért elég tág kör, elég sok ilyet ismerünk szerintem... :D Mihez keresel "jó retro számokat"?

Kisdolog menyasszonyi ruhában

Szia Zsizsi!

Eddig még egy menyasszony sem pisilt be a nagy ruhája miatt, emiatt ne aggódj, megoldod! :D

Harisnya

Én utálom a harisnyát. Egyszerűen felveszem, és már fél óra után kiszakítom valamivel . Plusz ki kell találni valami jó módszert arra, hogy ha pisilnem kell, akkor hogy oldjam meg. Állítólag elég kicsi mosdójuk van. Valahogy be kell tuszkolnom magam, vagy tesómat megkérem, hogy nyomkodja be utánam a ruhát:)))

Tudtok jó retro számokat? Ha igen, írjátok meg a címet, előadót. Köszi! (Inkább gyorsabb számok kellenének)

Egy ideig én sem tudtam

Egy ideig én sem tudtam dönteni, hogy fehér vagy testszínű... ezért vettem 2 fehéret, meg 3 barnát, legyen tartalék is... amiből az esős idő maitt szombat reggel felhúztam az egyik fehéret és a délutáni pár órás megszakítást kivéve reggelig az volt rajtam... Pont ma kerültek a kezembe, nem is emlékeztem, hogy az egyik barna olyasmi mintás, mint amilyen a csipke volt a ruhámon...

Úgyhogy szerintem szerezz be olyat, ami tetszik és utána is tudod hordani. Persze fehérnél ez nem biztos, bár én tavaly télen is sokat fehérharisnyáztam... mondjuk én szinte mindig szoknyázok :-) Bár aztán extra hidegben nadrág alatt is elvásik, a barnát meg sztem utána mindenki tudja vhova hordani :-) Jah, nálam a combfix szóba sem jöhetett... uuuuuutálom :-)

Harisnya az esküvőre

Ezt korábban egyszer már kitárgyaltuk, és abban maradtunk, hogy ha nagyon nem szereted akkor nem muszáj. Én mondjuk nem tudtam volna anélkül elképzelni, és sztem a legtöbb menyasszony is így van ezzel. Nekem a ruha színéhez illő ekrü színű volt...

Az alábbi kép nem az esküvőmön készült, hanem egy fotós workshopon, de jól látszik, miért érdemes harisnyát húzni. Szerintem. :-)

Menyasszonyi harisnya

busz

Sziasztok!

Úgy döntöttünk, hogy kiválasztjuk a legolcsóbb buszt, és elosztjuk az utasok számával.. Fizessék ki szépen. Ezt meg a páromra bízom, hogy elmondja nekik. .. Legalább ezen nem fogok filózni ezután:))

Más kérdés: Harisnya kötelező? Igaz, már október lesz. Ha kell, akkor szerintetek fehér, vagy testszínű? :) (Fontos kérdések:))) )

Nálunk egy egész nagy família

Nálunk egy egész nagy família jött távolabbról, 5 kiscsaládból állt ezt a társaság. Anyósom több ismerősét megkereste a kisvárosunkban és talált egy csomó kiadó szobát (amiket amúgy nem hirdetnek), úgyhogy a násznép ezeket vette ki. Én úgy láttam egyébként, hogy nagyon örültek ennek a lehetőségnek, úgysem az volt a lényeg, hogy milyen szobában laknak, hiszen nem az alvásról szólt a napjuk. Reggel meg mentek haza. Az volt a lényeg, hogy tiszta legyen és gyalog mindenki meg tudta közelíteni a lagzi helyszínét.

Talán érdemes lenne egy kicsit kiadó szoba ügyben is körülnézni.

.

Az ilyeneken azért fenn tudok akadni. Itt semmi nem kötelező, sem buszt bérelni sem elmenni az esküvőre. Kicsit drasztikus, de ilyenek miatt aggódni tök fölösleges. Aki szeret titeket és azt hiszem ők számítanak az ott lesz akkor is ha nem fizettek szállást vagy buszt.

Amúgy mi is kollégiumot fizettünk, azaz apámék, de a nászajándékuk ugyebár az esküvő kifizetése volt. Nem volt kérdés apám mondta fizeti, mert ő nem hajlandó senkit családnál elszállásolni. De tény, hogy nem mindenki tudjamegoldani. viszont arra a listára kollégiumot is rá lehet írni, még iskola időben is kiadják hétvégékre sok helyen.

Részegek! Na ti már nem hallottátok azt az anekdótát ami egy jó ideig keringett a régi fórumon. :) Tényleg nem lehet kikerülni. A már említett apukát én spec észre sem vettem, mert a családja leszerelte. Viszont volt egy férj barát aki úgy de úgy berúgott, hogy az éjféli keringőn mikor mindenki körbeállt mi meg táncoltunk no akkor ez a manus le akart kérni. Gondolkodtam, hogy ha nagyot lendítenék akkor könyökkel jól orrba tudnám nyomni, de mire indítottam volna a kezem a vőfély leszerelte. Ez is hozzá tartozik az esküvőnkhöz, azóta is jót tudok rajta röhögni, bár akkor ott egy kiskanál víizben meg tudtam volna folytani.

Szállás vs. busz a vendégeknek

A korábban említett esküvőn is úgy volt, hogy opcionálisan ott volt a busz vagy ottalvás verzió. Ez kb. egy árban volt (4.000 Ft körül), és a kedves vendég eldönthette, hogy melyiket válassza. Aki a buszt választotta, nyilván tudta, hogy négykor takarodó, és közösen szépen elindulnak haza. Ha ez valakinek nem felelt meg, akkor a szállást választotta.

Én a helyedben azt csinálnám, hogy az eddig kiválasztott busz ajánlatok közül kiválasztanám az olcsóbbat, és opcionálisan elébük tenném, hogy ezt lehet választani vagy egy szállást a korábban említett szálláslistáról. Tudom, hogy nehéz kérdés, hogy ezeket ki fizesse, de ebben Nektek kell kompromisszumra jutni. Én továbbra is azt mondom, hogy nem vagytok kötelesek az útiköltséget fizetni. Nekem ez eszembe sem jutott anno. Még a szállás kifizetése sem. Mégis mindenki megoldotta. Tudom, elegánsabb lett volna az egész násznépet ottaltatni (a vidékieket legalábbis), de az már nem fért bele a keretbe. Mégis minden meghívott ott volt (90 fő), és aludt valahol. :-)

Ha Te úgy érzed, hogy nem akarod kifizetni a felvázolt költséget, akkor ne tedd. Tudom, a párod vendégei. Aki erőlteti ezt a dolgot, akkor fizesse is ki. Vagy nemtom. Ennél okosabbat nem tudok mondani.

Részegek az esküvőn

Kedves Zsizsi!

Nem akarlak kiábrándítani, de lesznek részegek az esküvőn. Ez tuti. A felszolgálóktól meg ne várd el, hogy ezt kontrollálják, mert nem fogja egy vendégnek sem azt mondani, hogy én márpedig nem adok több piát. Hogy is tehetné? A végén még megvernék. Hidd el, nálam jobban nem sok ember utálja a részegeket, de ez egy esküvő, egy mulatság, és sokan ilyenkor bizony berúgnak. Hidd el, engem pont semennyire nem érdekelt. Akitől féltem e téren, tök normális volt, akinél bíztam benne, hogy nem rúg be, berúgott, és a lakodalom legrészegebb címet pedig a férjem haverjai közül lehetett volna kiválasztani, akiket azóta is nagyon szeretek... Úgyhogy szerintem ne akarj kizárni semmit, főleg ne a részegséget. Valakinek ez jön be, evvan, nem tudsz mit tenni. Az ő agy- és májsejtjei, nem a miénk. Ha meg valaki botrányosan kezdene viselkedni, azt majd a józanok szépen kivezetik, oszt jóccakát.

Szerintem. :-)

Drága benzin

Azért mondjuk azt senki ne akarja megmagyarázni, hogy egy Szombathely/Vasvár Székesfehérvár vagy Pálmajor (ez a Gárdony melletti ha jól sejtem...) olyan egetrengető összeg lenne, szhelyről a pestet 10-12esből ki szoktuk hozni, még ha ennyivel is számolsz, azt leosztod 5 felé akkor 2500/fő az út... az meg nem sok sztem, ha bérelsz ez egy főre 4 alatt nem jön ki, pont a kategóriaváltás miatt... Sofőrrel meg egyébként sem. De ha sofőr néélkül, akkor meg rájön a pluszbiztosítás a kár esetére....

Busz vs. szállás...

Persze, egyértelmű...

Amúgy többektől hallottam kollégiumi szobákat kivenni, vagy tényleg egy olcsóbb panziót, vagy akár olyan falusi vendéglátót keresni, ahol mondjuk olcsón megvan egy szoba. Ahol a vacsi lesz, ott nem tudnátok megkérdezni, lehet tudnak ajánlani valamit...

A vasi volánt úgysem ajánlottam volna, csak ez a 17-22 fő a necces, mert van 18as busz, ami ugye még olcsóbb, de a következő már csak a nagybusz, vagy két kisebb...

Szállás

Jajj, még annyit, hogy szállásra kitaláltam, hogy itt Fehérváron nézünk egy panziót, és az olcsó, bejönnek kocsival, és itt alszanak. Vagy akár Agárdon keresek nekik, és nem kell sokat autózniuk. De ha azt nekünk kell fizetni, akkor senki ne várja el a buszos megoldást. Nem?

Busz

Köszi mindegyikőtöknek a választ! Sajnos tényleg annyira jön ki a busz. Felhívtam még a Vasi Volánt is. És ők még drágábbak, mint a magán. Párom sógora mondta régebben, hogy ő vezetné a buszt , de csak akkor, ha van szállás. Na, a szállás nem annyira olcsó Pálmajorba. Tehát ha még azt is bevállaljuk hozzá, még több költség. .. Ezért sem ajánlgattuk a szállást a többieknek sem. Illetve úgy csináltuk, hogy kinyomtattuk külön a szálláslistát, és ha akarnak ott aludni, akkor fizessék. Mondjuk az én rokonaim tök jól megoldják, mert két család kivesz egy panziót, és úgy olcsóbbra jön ki. De ők.. Szerintem így is fújhatjuk a nászajándékba kapott pénzt.. Ha kocsival jönnek, akkor azért, mert drága a benzin, és messze vagyunk. Ha busszal jönnek, és azt mondjuk, hogy fizessék ki, akkor azért.

A szállítandó társaság összetétele: 50-60 év körüliek többségben, 2-3 gyerkőc, 30-as éveiket taposók mondjuk 4-en.

Amúgy már egész jól állnánk . Még a virágot kell megnéznem valahol, plusz kiegészítőket venni. Plusz a cipő. És elvileg okés minden. Remélem. De úgyis lesz még pár apróság, ami majd a vége felé jön elő.

A részegséget ki szeretném zárni. Szerencsére csak 1 vagy 2 ember van akire figyelni kell. Nem tudom a pincérek mennyire készségesek, de lehet őket kérem meg rá, hogy figyeljenek oda mennyit iszik az a 2 ember. Plusz ugyebár a rokonságot. (Sajnos az egyik Anyu temetésére is azért nem jött el, mert részeg volt, és a lánya azt mondta, hogy ilyen állapotban nem hozza el). És nem azért volt részeg, mert annyira gyászolt... Szóval ettől még félek kicsit. Balhét nem akarok.

Szállás vs. busz

Szállást nem ajánlottatok fel nekik? Mert lehet jobban jönnétek ki... És Kancellarnak igaza van. A vas megyeiek mennyire ismerik egymást? Mennyi kisgyerekes, vagy idős , vagy bulizós, vagy elülős van? Azért ez nem olyan távolság, hogy akkor 2-3 szor hazavisz a busz, mint 10-20 km-nél.Plusz sofőr... azért nemá', hogy ennyi ember közül egy sem vállalja be, hogy vezet...

Nálunk a baráti kör mondta, h egyikük sem vezet, de nyugi, az étteremig megoldjuk, onnan meg az első, vagy a 2. vonattal hazajönnek...

Tudom, hogy folyamatosan jönnek a problémák, amire nem számít az ember, de el ne keseredj még véletlenül sem! :-) Állj a sarkadra, biztosíts két lehetőséget, válasszanak x időn belül, oszt úgy lesz! :-)

busz

Mi Győr-Szekszárd távlatban szerveztük az esküvőt. Először úgy terveztük lesz busz a győrieknek, aztán épp a győri vendégek mondták, hogy nekik nem kell megoldják összeállnak stb. Mondjuk mi szállást biztosítottunk.

Aztán később végiggondolva nem is  lett volna jó a busz még szállással sem. Minden vendég más időben ment vissza a szállásra és mindegyik más időben indult haza másnap reggel. Sőt volt egy család akik annak ellenére, hogy ottalvást terveztek, apuka elázása végett még hajnalban haza mentek. Na ezt összeegyeztetni 20 főnél, hogy mindenki egyszerre kell mozogjon képtelenség.

Buszbérlés esküvőre

Szia Zsizsi!

20 emberre tényleg soknak tűnik a 80.000 Ft. Szombathely azért nincs ennyire messze Szfvártól... Remélem, Era tud  majd segíteni. Egyébként abszolút egyetértek az előttem szólókkal a tekintetben, hogy nem feltétlenül elvárható, hogy Ti intézzétek és fizesétek a buszt. Ez egy szép udvarias gesztus, ha a Pár intézi és fizeti, de nem alapértelmezettem elvárható dolog. Idén májusban volt egy párom, ahol a vőlegény rokonsága Miskolcról érkezett Szekszárdra, és ők rendeltek buszt, de sokat filóztak rajta, hogy mi legyen. Ott 40 főről volt szó, ha jól emlékszem. Ennél a létszámnál eleve jobban megéri mondjuk. De a menyasszony mesélte, hogy voltak olyan esküvőn, ahol szintén ilyen nagy volt a távolság, és ott a rokonok/vendégek összefogtak, és maguk béreltek egy buszt közösen, és ők is fizették. Szóval, mindegyik megoldás jó lehetne. Annyi szól csak amellett, hogy Ti intézzétek ezt, hogy ez így tényéeg nagyon udvarias gesztus. És így amit nem költenek el buszra, remélhetőleg a borítékba teszik majd - ezzel bíztasd magad! :D

Hogy álltok egyébként? Dekorost/fotóst választottatok már?

Busz

Szia!

Köszönöm szépen a segítséget! !! 18-22 fő lenne, akit szállítani kellene. E-mail címem: erzsebet.papai@freemail.hu

Ezer köszönet még egyszer.

Cipő-busz

Zsizsi! A cipő olyan legyen, amibe kényelmes neked... a többi nem érdekes! És ahogy Mangu is írta, a lényeg, hogy ruhapróbán az legyen rajtad!

Busz... először is nálunk is csak az én részemről voltak rokonok... igaz nálunk más miatt, de ha ehhez kötiik az eljövetelüket, ám legyen! Hidd el úgyis elmennek, ha nem béreltek buszt, aki meg nem, hát így járt! És ezt a párodnak is meg kell értenie...főleg, hogy az ő rokonsága. legalábbis ez az én véleményem.

Amúgy buszt meg azért ne sofőrrel, mond meg a rokonoknak, h sok helyen van ilyen falubusz, amit kiadnak, annak a benzin/dízel költségét kifizeted, meg a bérletet, de azért ne te szerezz, meg ne sofőrrel! Vasváron az önkormányzatnak is van, gersekaráton is, illetve több alaptványnak is szhelyen, de ha adsz emilcímet, akkor reklám nélkül próbálok összeszedni párat, csak azt is írd meg, hogy hány főre kell!

SEGÍTSÉG

Szeretném a sürgős segítsgéteket kérni. Ma letisztáztuk, hogy buszt kell bérelnünk a szombathelyi és környéki rokonoknak. Légyszíves írjátok meg,  ha van ott ismerősötök, aki buszt ad bérbe sofőrrel együtt, stb... Interneten néztünk már, de őrült árak vannak. Most ki is akadtam, hogy nincs senki tisztában a busz áraival, (még mi sem voltunk), de okoskodni azt tudnak. Elkeserítő, mert 80.000 Ft-ot nem fogok azért kifizetni, hogy ők eljöjjenek, ha nem fizetjük ki, akkor meg nem jönnek el, és párom szavaival élve csak az én rokonaim lesznek ott.

cipő

Szia!

A ruhától függ, hogy milyen cipő kell. Általában a cipő egyáltalán nem is látszik ki a szoknya alól. Csak az autóból kiszálláskor-beszálláskor. Ha olyan a ruha. Én pont emiatt nem is akartam új cipőt venni, volt otthon három, bár egyik se igazán fehér. Csak amikor már nagy lett a nyomás a család részéről :-), elszaladtam az árkádba és a második boltban vettem egy igazán szépet.

Viszont azért valahol az ember lánya "szokott" vágyni arra, hogy egy igazi tündércipőben menjen férjhez... Miután megvettem, én is beleszerettem rögtön :-)

Arra az egyre ügyelj, hogy a ruha hosszát a cipőhöz igazítják majd a szalonban, tehát ha próbálni mész, vidd magaddal mindig.

cipő

Kriszta, fogalmam sincs, hogy hol van a helyszín, de gyönyörű lehet élőben is! !

Lányok! Ti hol szereztétek be a cipőtöket? Vettetek bordót is, (vagy pirosat a menyecske ruhához), vagy csak fehér volt? Ma láttam a Deichmanba teljesen lapos fehér kis cipőt. Félcipő, olyan balettcipő szerű. Aranyos volt, és szép, és kényelmes,de a fotózásnál lehet jobban mutatna egy pici sarokkal rendelkező cipellő. (Bár még mindig gondolkozom, hogy a kényelem a fontosabb, vagy az, hogy pár képen hogy nézzen ki:)) Végülis ez is szép, és aranyos is.

Másik: kiegészítőket hogy választottatok magatoknak? Néztem neten rengeteget. De nem tudom milyen kellene. Barátnőm gyöngyöket ajánlott masnival,de nem tudom. Az inkább az ő stílusa, én nem vagyok gyöngyös, masnis.

Kriszta!

Gratula még egyszer! Nagyon szépek voltatok és a képek is nagyon szépek!

Zsizsi

hát nem tudom, hogy tudod-e Vajdaságban Palicson gyönyörü volt....pedig ez csak egy pár kép...

VIrágok

Kriszta! Gratulálok, és sok boldogságot kívánok Nektek!

Hol voltatok ilyen gyönyörű virágos helyen?

Bíztatás

Sziasztok!

Köszönöm a bíztatást!

Ma vett párom sütisdobozt a Metroban . Hm. fehér a doboz, és átlátszó a teteje. Én teljesen átlátszót szerettem volna, de azt mondja, hogy nem volt. Ez meg olyan fura. Na, mindegy, most már lesz ez, és kész.

Most a meghívó kihordásával vannak a gondok. Mivel szombatonként dolgozunk, így csak a vasárnap marad szabad. Most hétvégén lett volna egy hosszú hétvégénk, hát nem jó a rokonoknak, ahova akaruk vinni a meghívót. Király... Vannak apróbb bosszúságok az időhiány miatt sajnos:(

csajok a fotok közé raktam

csajok a fotok közé raktam fel képeket:))))

Kriszta!   Gratulálok!!!

Kriszta!

Gratulálok!!!  Várom a képeket.

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.