Skip to main content

Őszi esküvői dekoráció

Az ősz beköszöntével csökken ugyan az esküvők száma, de azért még így is sok jegyespár választja a szeptembert és októbert esküvője hónapjául. Ha az esküvői dekorációt az évszakhoz szeretnénk igazítani, válogassunk a lehulló falevelek meleg színei közül.

Őszi esküvői dekoráció

Kép forrása: herecomestheblog.com

Lássunk néhány ötletet az őszi esküvői dekoráció elkészítéséhez!

A legkézenfekvőbb színek ilyenkor a bordó, piros, narancs, barna. Szerencsére számos virág és esküvői kiegészítő kapható ebben a színben. Őszi hatása természetesen akkor lesz a dekorációnak, ha ezekből a színekből minimum hármat választunk.

Őszi esküvői dekoráció

Kép forrása: stylemepretty.com

Az őszi menyasszonyi csokorba kerülhetnek különböző őszi színű és változó méretű rózsák, őszirózsák, dáliák, narancs vagy rozsdabarna kálák és egyéb kiegészítők.

Őszi menyasszonyi csokor

Kép forrása: brides.com

Az asztal- és teremdekorációhoz szintén találunk megfelelő árnyalatú textileket, organzát, szatént, tüllt piros, narancs és barna színben is. A meleg hangulat tovább fokozható az asztalon elhelyezett meleg árnyalatú gyertyákkal.

Őszi esküvői dekoráció

Kép forrása: classy-wedding-ideas.com

Ha az őszi lombhullásból nemcsak annak színeit szeretnénk megjelentetni az esküvői dekorációban, gyűjtsünk lehullott őszi faleveleket, és gyártsunk belőle esküvői dekorácit, például mécses- vagy gyertyatartót!

Őszi esküvői gyertyatartó

Kép forrása: flickr.com

Halloween közeledtével a dísztökök ideje is elérkezik, melyeket változatos módokon szintén felhasználhatunk az esküvői dekoráció megtervezésekor. Díszíthetjük vele az asztalokat a virágtálakban a virágok közt elhelyezve, ültetőkártyatartóként, a bevonulási útvonalat szegélyezve vagy ahogy éppen kedvünk tartja!

Őszi esküvői dekoráció - dísztök ültetőkártya tartó

Kép forrása: superweddings.com

A dísztökök "égi" társaiként köszönhetnek vissza a narancs, piros és barna színű lampionok, melyekkel az esküvői vacsora helyszínén díszíthetjük a mennyezetet.

Színes papír lampionok

Kép forrása: www.amieskuvonk.com

Kínálat és rendelés: ITT

A piros, narancs, barna árnyalati mellett természetesen üdén hat, ha egy kis zöldet is csempészünk az esküvői dekorációba. 

Őszi esküvői dekoráció

Kép forrása: hostessblog.com

Ha pedig citromsárgát és/vagy élénk rózsaszínt is teszünk bele, az ősz kissé búskomor hangulata egy csapásra feledésbe merül, és csodaszép, vidám lesz a kompozíció.

Őszi menyasszonyi csokor

Kép forrása: www.amieskuvonk.com

További képek erről a dekorációról: ITT

Természetesen a léggömbök közt is megtaláljuk ezeket a színárnyalatokat, így legyen szó lufipostáról vagy lufieregetésről, vagy szimplán a teremdekorációról, kedvünkre válogathatunk az ősz színeiben pompázó léggömbök közül.

 

Őszi esküvői lufidekoráció

Kép forrása: balloonrelease.blogspot.com

Őszi esküvői dekorációhoz természetesen őszi hangulatú menyasszonyi torta dukál.

Őszi díszítésű menyasszonyi torta

Kép forrása: pinkcakebox.com